Obavijesti

Promo sadržaj

Adidas Team Mode kolekcija u Sport Visionu

Adidas Team Mode kolekcija u Sport Visionu
2

Kopačke koje će nositi Pogba, Ozil, Gabriel Jesus, Messi, Rakitić, Kramarić i Badelj

U Sport Vision trgovinama i na web shopu od sada možeš pronaći Predator, X, Nemeziz i Copa modele iz nove adidas Team Mode kolekcije! adidas je ponovno potvrdio zašto je jedno od vodećih imena u svijetu nogometne opreme

Što adidas predstavlja u novoj kolekciji? 

Uz nove kombinacije boja, adidas je naprednim dizajnom omogućio potpuno novu razinu udobnosti i sigurnosti stopala za vrijeme igre. Prilagođeno potrebama igre s brzim rotacijama i promjenama položaja ovi su modeli stvoreni kako bi nogometaši ostvarili potpunu kontrolu. 

Predator 18 modeli iz nove kolekcije predstavljeni su unutar Controlframe tehnlogije koja omogućava prilagodbu kopačke stopalu i kontrolu lopte za vrijeme igre. Ovaj model omiljen je izbor nogometaša Paul Pogbe, Mesut Ozil i Ivan Rakitić. Još jedan od modela u novoj kolekciji, X18 predstavljen je kao model koji zahvaljujući dizajnu omogućava stabilnost i podršku stopalu za kretnje karakteristične na nogometnom terenu, a ovaj model biraju Andrej Kramarić, Gabriel Jesus i Luis Suarez. Nemeziz 18 model koji biraju Milan Badelj, Alvaro Morata, Jesse Lingard i Firmino, specifičan je po Agilitybandage i Torsiontapes tehnologiji koja čuva stopalo i pruža osjećaj lakoće tijekom igre. Još jedan dobro poznati model adidas kolekcije je i Copa 18 koji zahvaljujući Ortholine Sockliner tehnologiji i posebnoj unutrašnjoj konstrukciji osigurava izdržljivost materijaka i stabilnost stopala. 

Vrhunski materijali omogućavaju izdržljivost modela čija je kvaliteta prepoznata i u dosadašnjim kolekcijama. 

Pronađi svoj model u Sport Vision ponudi

Modele Predator Tango, X Tango, Nemeziz Tango, Nemeziz Messi Tango, X, Predator i Copa možeš pronaći su Sport Vision trgovinama i na web shopu. Na jednom se mjestu nalazi sve što ti je potrebno da postigneš najbolje rezultate na svom terenu. Izaberi iz ponude za muškarce i djecu i to modele tenisica i kopački.  

Vidimo se u Sport Vision trgovinama i na web shopu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
PROMO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve