Obavijesti

Promo sadržaj

Alenka: Mojih podočnjaka više nema! Provjerite kako!

Alenka: Mojih podočnjaka više nema! Provjerite kako!
5

Na temelju internacionalnih istraživanja o ljudskom zapažanju, podočnjaci spadaju na drugo mjesto koje okolina primijeti, odmah nakon osmijeha. Upravo nas tamni i veliki podočnjaci čine vizualno umornima i starijima

U ovom članku donosimo nekoliko provjerenih metoda i preporuka za uklanjanje podočnjaka. Prvi znakovi starenja pojavljuju se oko očiju. Starenjem koža gubi vlagu, kolagen, potkožnu masnoću i elastičnost. Nekoliko je razloga zbog kojih naše oči odaju dojam umora i neispavanosti. Neki od njih su stres i stvarni umor kojim smo svakodnevno suočeni, a ostali su rezultat nepravilne njege, prehrane ili načina na koji spavamo.

Podočnjaci.com do sada je zadovoljnim korisnicima prodao preko 23 000 tretmana u Hrvatskoj, a kombinacije od 5 do 15 paketića mogu se kupiti po akcijskoj cijeni već od 199 kuna, pa samim time ostvarujete popust od 50%. Kako kažu: „Akcija vrijedi još svega nekoliko dana.“

Primjerice, poznati dermatolozi ističu spavanje na boku ili spavanje bez jastuka kao čest razlog zbog kojih se stalno budimo s podočnjacima – ovo se događa zato što se voda tijekom cijele noći zadržava u gornjem dijelu tijela. Ostali razlozi su, očekivano, prevelik unos soli i kofeina te nezdrava prehrana. Sol općenito potiče zadržavanje vode u tijelu i pridonosi nastajanju natečenih podočnjaka. Također, kava i alkohol uzrokuju dehidraciju čime se potiče stanjivanje kože oko očiju i nastajanje vrećastih i tamnih podočnjaka. 

Kvalitetan san, unošenje hrane bogate vitaminom C i prestanak korištenja prethodno spomenutih namirnica neće ukloniti prevelike podočnjake, ali ih mogu umanjiti. Ondje gdje make up ne pomaže, specijalizirani proizvodi preparativne kozmetike ublažavaju natečenost i osvježuju osjetljivu kožu oko očiju, ali ni to nije rješenje problema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Znanstvenici i dermatolozi, nakon godina istraživanja, došli su do učinkovite formule s potpuno prirodnim sastojcima koja u samo pola sata uklanja natečene i tamne podočnjake. Riječ je o tretmanu kolagenskim jastučićima koje koriste brojne zvijezde u Hollywoodu: Jessica Alba, Oprah, James Franco, P. Diddy i poznata Victoria's Secret ljepotica Rosie Huntington – Whiteley, a preporučio ih je i sam doctor Oz u svojoj emisiji.

Jastučići su bogati kolagenom, hidratizirajućom aloe verom, ekstraktom šljive, vitaminima A, E i C, provitaminom B5 te ekstraktom zelenog čaja. Posebna tehnologija omogućuje 10 puta veću apsorpciju hranjivih sastojaka.

Rezultati su vidljivi već nakon 30 minuta korištenja jastučića, što je odličan način rješavanja neugodnih podočnjaka prije važnog sastanka, spoja ili neke svečanosti, ili jednostavno kao svakodnevni ritual ljepote. S obzirom na to da je sezona vjenčanja započela, ova je ponuda posebno zanimljiva i od sada dostupna baš svima.

Denis iz Zagreba iskreno svjedoči: "Sumnjičavo sam pristupio tretmanu pod pretpostavkom da nemam što za izgubiti. Do sada sam pokušao doslovce sve metode, pa sam priliku dao i ovom tretmanu. Nakon već tri dana debele vrećice ispod očiju jako su splasnule, a onda se i crnilo ispod očiju povuklo nakon cca. 15ak dana. Žena mi kaže da izgledam 10 godina mlađe. Hvala na preporuci!

Zdenka iz Rijeke tvrdi da joj je ovaj jednostavan tretman promijenio život:  “Sama sam sebi izgledala sam umorno, istrošeno i staro. Nakon 45-dnevnog tretmana primjetila sam da su natečenost i tamni podočnjaci smanjeni. Vrlo sam zadovoljna jer mi se konačno sviđa ono što vidim u ogledalu.

Korisnici u Hrvatskoj iznimno su zadovoljni rezultatima jer za nisku cijenu mogu riješiti ovaj učestali estetski problem i učvrstiti kožu oko očiju. Kolagenski jastučići jednostavni su za korištenje, a možete ih naručiti na kućnu adresu i bezbolno rješiti problem podočnjaka od kuće. 

Naručite svoje kolagenske jastučiće protiv podočnjaka već danas, iskoristite akcijski period u kojem štedite 50% cijene i izgledajte svježe i odmorno baš svaki dan!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.