Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Andreja, Rundek & Ekipa „Ftičeki“ 23.03. u Kinoteci!

Andreja, Rundek & Ekipa „Ftičeki“ 23.03. u Kinoteci!
1

U suradnji s Menartom i FonoKinotekom, glazbenim programom kina Kinoteka, Andreja, Rundek & Ekipa „Ftičeki“, 23. ožujka zagrebačkoj će publici predstaviti aktualni studijski album „Mura Mura“

VIDEO

Rundek je glazbeni producent projekta "Mura Mura", kojega je inicirala Sanda Hržić, a Darko je preuzeo obavezu da orijentira rad u studiju, sluša i predloži 'ključeve' za pristup pojedinim pjesmama. Na protekloj Rundekovoj turneji "Apocalypso NOW", koju je režirala Sanda, novookupljena prateća grupa Ekipa pokazala je izuzetnu kreativnost, svježu energiju i zajedništvo. Sanda je, kao veliki Andrejin poštovalac, osjetila da bi zagrebačka pjevačica, trubačica i performerka s Darkom i Ekipom mogla konačno ostvariti san da otpjeva i snimi 12 najdražih međimurskih pjesama.

„Ftičeki“ iza sebe imaju objavljena dva singl; „Dolinom se šetala“ i „Mura Mura“, a 23.ožujka s početkom u 21 sat u kinu Kinoteka, zagrebačkoj će publici donijeti pravi međimurski zvuk i predstaviti i ostalih 10 pjesama s novog albuma.

Članovi benda su: Andreja Kurelec Košavić (vokal), Darko Rundek (gitara/bas), Igor Pavlica (truba), Silvio Bočić (bubnjevi/gitara), Ana Kovačić (saksofon), Roko Crnić (kontrabas), Miro Manojlović (vibrafon/udaraljke) te Nataša Radušić (mandolina) i Marko First (violina) iz grupe Cinkuši.

Ekipa „Ftičeka“ poručuju: „Album Mura Mura je ispao opasno dobar, a mi jedva čekamo svoju muziku i koncertno podijeliti s vama. Zato dođite 23.ožujka u kino Kinoteka i uživajte u onom što vidite i čujete, jer mi smo ponosni na ovaj uradak.“

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U prodaju je pušteno samo 230 ulaznica koje po cijeni od 55 kuna možete kupiti online na ulaznice.hr ili na nekom od prodajnih mjesta u sustavu ulaznica.hr (Aquarius CD Shop, Dirty Old Shop, Rockmark…). Ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta, njihova cijena iznosit će 65 kuna.

Donosimo i popis pjesama s albuma:

1. Dej mi Bože
2. Zvira voda
3. Sedi si kraj mene
4. Vulica
5. Saka kita vehne ka korenca nema
6. Kak je teško
7. Oj sonece, sonece
8. Nega sonca nit meseca
9. Vuprem oči
10. Dolinom se šetala
11. Rojžica sem bila
12. Mura Mura

Cijeli album „Mura Mura“ slušajte i na Deezeru.

 

 

Ekipu „Ftičeka“ pratite na njihovom službenom Facebook profilu , a sve informacije o promociji albuma u kinu Kinoteka pratite na Facebook eventu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive