Obavijesti

Promo sadržaj

Aquapark Martilandia razlog za ljetovanje na sjeveru Hrvatske

Aquapark Martilandia razlog za ljetovanje na sjeveru Hrvatske
5

Na sjeveru Hrvatske ljeto je svake godine u punom jeku. LifeClass Terme Sveti Martin su resort koji svoje posjetitelje mami cijele godine raznim sadržajima, a ovog ljeta kontinentalnom Hrvatskom posebno odjekuje MartiLandia

Centar vodene zabave i odmora na sjeveru Hrvatske

Spori ljetni dani, sunce i vrućina idealni su za osvježenje. Kupaći i ručnik u torbu, ruksak na leđa i pravac Sveti Martin na Muri. Svježe iscijeđeni prirodni sok za osvježenje, skok u bazen za još jedno osvježenje i pogled na nove tobogane. Adrenalin vas razbuđuje i zabava počinje. Na sjeveru Hrvatske dobro poznata ljetna destinacija ove godine čeka vas još bolje opremljena. Vanjski bazeni Termi Sveti Martin pod nazivom MartiLandia i nova maskota Marti dočekuju svoje nove kupače, plivače i sve željne adrenalina, koji pružaju novi klasični otvoreni tobogan, spin bowl koji će vas zavrtjeti poput velikog lijevka ili kamikaza. Dječje vodeno igralište u dječjem bazenu tu je za najmlađe, a punktovi s hranom i pićem te odlična atmosfera animacijskog tima u okruženju zelenila učinit će ljeto u Međimurju idealnim ljetom. 

Masaža pod baldahinom ili drijemež u hladovini

Kada vam dosadi kupanje i sunčanje, možete se smjestiti u hladovini za koju je zaslužna hladovina netaknute prirode u čijem se okrilju nalazi resort LifeClass Terme Sveti Martin. Osim drijemeža u hladovini, opustiti se možete i na masaži pod baldahinom, a široku ponudu masaža isprobajte i u wellness centru jer svrha odmora je opustiti se. Kada kupanje, zabavu koja se spušta po novim toboganima, svježe prirodne sokove i zdrave snackove iskombinirate s masažom ili bezbrižnim drijemanjem u koje god doba dana, vaš je odmor potpun. Jedina briga je da razmislite kamo biste htjeli na izlet u Međimurju te koje međimurske enogastronomske specijalitete želite danas isprobati, a za jedno i za drugo mogućnosti ima mnogo. Skoknite u MartiLandiju!
Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini