Obavijesti

Promo sadržaj

Barcaffè&GO - Trenutak koji traje!

Barcaffè&GO - Trenutak koji traje!
3

Koja su vam nova najdraža mjesta za uživanje uz omiljeni napitak? Donosimo vam nekoliko opcija koje će vam uljepšati dan.

Kava za van sve do nedavno bila je posljedica užurbanog života u kojem nemamo vremena za izdvojiti i posvetiti se sebi ili pak društvu i uživati u šalici vrhunskog espressa. S obzirom da naša kultura njeguje druženje uz kavu, to jest da je riječ 'kava' postala je sinonim za druženje. Dođi na kavu poziv je kojem malo tko može odoljeti, a nedavno smo morali promijeniti čvrsto uvriježene navike nalaska sa društvom. Kava za van prestala je biti kava koja se samo pije u hodu i to brzo, već trenutak uživanja u njoj traje. Brojne lokacije u eksterijeru postale su poželjna mjesta za sastanak i druženje uz kavu. Koja su vam nova najdraža mjesta za uživanje uz omiljeni napitak? Donosimo vam nekoliko opcija koje će vam uljepšati dan.

Gradski trgovi

Najčešće su urbana žila kucavica grada na kojima možete doživjeti sve što taj grad zapravo jest. Kombinacija kulturnog nasljeđa i suvremenog ritma života građana predstavlja jedinstveni kolaž idealan za fotografiranje, slušanje glazbe, istraživanje, druženje...a sve uz šalicu omiljenog napitka.

Parkovi

U prirodnim ljepotama svi volimo uživati. Nerijetko odlazimo u parkove, park šume kako bi se opustili od napornog dana/tjedna. Lagana šetnja s obitelji ili najdražim kućnim ljubimcem, ili pak rekreacija, neizostavni su dio našeg života. Parkovi su ujedno i mjesta idealna za čitanje knjige i kontemplaciju.

Mjesta uz more

Naravno, nemamo svi priliku za živjeti uz more, ali za one sretnike koji to imaju zasigurno nema ljepšeg mjesta za druženje, uživanje u ljepoti prirode... Bilo sam ili sa društvom, morski krajolik donosi poseban ugođaj magičan na mnogo načina.

Klupice

Gradski trgovi, parkovi, mjesta uz more, posebne su lokacije koje svi volimo. No za druženje i uživanje u vrhunskom espressu nije potrebno uvijek odlaziti na posebne lokacije, već možemo to napraviti i na klupici pored zgrade, pokraj puteljka, ceste… Poanta je naći ljepotu i svakom trenutku na svakom mjestu. Zar ne?

Na putu…

Putovanje od mjesta A do mjesta B automobilom svakako će biti zabavnije uz šalicu kave. Još ako je riječ o aromatičnom espressu ili pak kremastim napitcima od kave kao što su cappuccino, latte macchiato i kava s mlijekom do cappuccina s čokoladom ili pak irish cappuccina…

Za savršeni dan:

Još samo nedostaje odabrati idealnu kavu. Kava nas združuje, zbližava. Zapravo nije važno gdje ste i što radite, svaki dan može biti prekrasan ako znate uživati u posebnim trenutcima u društvu ili pak sami u malim stvarima. Uljepšajte svoj dan s Barcaffè&GO i priuštite si poseban doživljaj uživanja u savršenoj šalici kave.

Barcaffè će vas iznenaditi i lijepom mišlju otisnutom na čaši koja će vas pratiti tijekom cijelog dana. Koja će vas misao danas iznenaditi? Hoće li dan biti idealan za ispijanje kave, fotografiranje, dobru pjesmu, kavu i knjige ili nešto drugo?

Pozitivnim porukama na čašama kave Barcaffè&GO Barcaffè želi uljepšati dan i oraspoložiti sve kavoljupce. Život je pun prekrasnih trenutaka i lijepih stvari koje vrijedi dijeliti. Zato vas pozivamo da i vi uhvatite lijepe trenutke s kavom Barcaffè&GO i podijelite ih s nama te tako sudjelujte u nagradnom natječaju Uhvati najljepši trenutak. Više detalja na: barcaffe.hr/uhvatitrenutak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu