Obavijesti

Promo sadržaj

Baš sve za 10

Baš sve za 10
1

Svi imamo neki broj koji smatramo magičnim, sretnim i našim. Za Arena Centar je to broj 10. Predstavlja simbol uspjeha, dugotrajnosti, neograničenih mogućnosti i želja

VIDEO

Već dugih deset godina Arena Centar je glavna destinacija brojnih posjetitelja koji su u potrazi za dobrim shopingom, relaksacijom i zabavnim sadržajem.  Kako bi vam  uljepšali nekoliko dana u ovoj svima čudnoj i posebnoj godini, u Arena Centru vas u razdoblju od 12. do 16.11.2020. očekuju  vrijedne nagrade, pokloni i popusti.

Koje želje će se ispuniti vama?

Već deset godina Arena Centar ispunjava sve vaše želje te ni ova 2020. neće biti iznimka. U velikoj nagradnoj igri 10 sretnih posjetitelja može osvojiti 10.000 kuna i tako razveseliti sebe i svoje najdraže sa shoppingom za 10. Tu su i prigodni pokloni za svaku kupnju iznad 400 kuna te popusti u vašim najdražim trgovinama. Ako već neko vrijeme maštate da vam neki komad visi u ormaru, sada je pravo vrijeme za „lov“.

Siguran shopping je na vrhu liste prioriteta te vas u Arena Centru očekuje cijeli niz preventivnih mjera koje osiguravaju da vaš boravak u centru prođe što sigurnije po najvišim standardima. Centar se provjetrava na dnevnoj bazi te se u cijelosti redovito dezinficira profesionalnom tehnologijom zamagljivanja, a na ulazima i po centru su postavljeni dispenzeri sa sredstvima za dezinfekciju. Omogućeno je i držanje preporučenog razmaka u svim dijelovima centra.

Neovisna međunarodna organizacija SAFE Shopping Centers Arena Centru je dodijelila certifikat “Covid-19 Compliant” koji potvrđuje  da Arena Centar funkcionira u skladu s najvišim međunarodnim  standardima i smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...