Obavijesti

Promo sadržaj

Bezbrižno ljeto: Neograničene količine sunca, putovanja i glazbe

Bezbrižno ljeto: Neograničene količine sunca, putovanja i glazbe
1

Za uživanje u omiljenim ljetnim hitovima, u Tele2, uz kupovinu Huawei P30 lite ili Samsung Galaxy A50 mobilnog uređaja, na poklon dolazi JBL Clip3 Bluetooth zvučnik u čak pet atraktivnih boja

Ljeto se vratilo u punom sjaju, godišnji odmori su upisani i isplanirani i vrijeme je za krenuti u avanture. Turneja po obali, odmor van Hrvatske, uživanje u kampu s društvom ili koncertna sezona iz snova? Što god odlučili, važno je napuniti baterije, kako svoje, tako i one na mobitelu. Jer, što je dobar provod ako sve to nije zabilježeno na fotografiji i videu te podijeljeno s prijateljima ili na društvenim mrežama. 

Uz mobitel sa sjajnom kamerom, dovoljno memorije i baterijom koja može pratiti tempo od jutra do mraka, za uživanje na odmoru potrebna je i krema za sunčanje, naočale, omiljena knjiga, a dobro dođe i bežični zvučnik koji se može staviti na torbu, remen ili bicikl. Na ovaj je način omiljena playlista na dohvat ruke u bilo kojem trenutku, bilo da je dan rezerviran za neku fizičku aktivnost ili uživanje i sunčanje na plaži. Zaštitni faktor bira se prema tipu kože i vremenu provedenom na suncu, naočale i knjiga vjerojatno su spremni, a što se tiče zvučnika iz kojeg će cijelo ljeto treštati omiljeni hitovi evo sjajan prijedlog – prijenosni i vodootporni Bluetooth zvučnik JBL Clip3. Ovaj maleni i vodootporni zvučnik sposoban je izdržati izlaganje vodi do dubine od 1 metra do čak 30 minuta. Nudi do 10 sati reprodukcije glazbe zahvaljujući punjivoj 1000 mAh Li-ion bateriji, a ugrađeni echo i noise-cancelling zvučnik omogućuje uživanje u kristalno čistim pozivima jednim pritiskom gumba. 

Kako bi svatko mogao uživati u omiljenim ljetnim hitovima gdje god se nalazili, u Tele2 JBL Clip3 Bluetooth zvučnik dolazi na poklon uz kupovinu Huawei P30 lite ili Samsung Galaxy A50 mobilnog uređaja. Moguće je birati između čak 5 atraktivnih boja zvučnika: Midnight Black, Ocean Blue, Dusty Pink, Stone Gray ili River Teal. Jedan od ovih sjajnih mobitela plus JBL Clip3 Bluetooth zvučnik dostupni su za 90 kuna mjesečno uz tarifu RASPALI s BEZBROJ GB. 

U skladu s godišnjim dobom, Huawei P30 lite dostupan je u predivnoj plavoj boji, a njegov trostruki 48+8+2 MP digitalni fotoaparat s AF, LED bljeskalicom i 24 MP selfie kamerom garantira nezaboravne fotografije s plaže, koncerta ili zabave na brodu. Koraljna boja u kojoj dolazi Samsung Galaxy A50 također će se savršeno uklopiti u ljetne outfit, a 128 GB interne memorije i super jaka baterija osigurat će da sve fotografije i videozapisi ostanu na jednom mjestu, bez potrebe za brisanjem. 

Uz neograničene količine sunca, putovanja i glazbe, važno je imati i neograničenu slobodu komunikacije kako bi se u svakom trenutku moglo biti u kontaktu s onima koje volimo i s njima podijeliti sve čari ljeta. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve