Promo sadržaj

Komentari 0

Biobaza unosi pod tuš neodoljive mirise tradicionalnih blagdanskih kolačića

Biobaza unosi pod tuš neodoljive mirise tradicionalnih blagdanskih kolačića

Biobaza farmaceuti odabrali su tri tradicionalne slastice koje svojim neodoljivim mirisima nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnima

U ograničenom blagdanskom izdanju Biobaza Adriatic Heritage Collection kozmetike pronađite mirise tradicionalnih kolačića koji se već stoljećima pripremaju duž dalmatinske obale i otoka. Rozata, Rafiol i Mandulat delicije su koje osvajaju sva osjetila, a u novim Biobaza gelovima za tuširanje pružit će, uz predivno mirisno iskustvo, i neodoljivu njegu jer svojim posebnim formulacijama na bazi vanilije, meda, mlijeka, badema, naranče i limuna osiguravaju hranjivu njegu i svilenu mekoću koži. Biobaza Adriatic Heritage Collection gelove za tuširanje potražite ekskluzivno u svim Bipa prodavaonicama.

Adventsko vrijeme donosi posebne emocije i najljepša sjećanja na bezbrižno djetinjstvo, a njih neosporno bude mirisi i okusi omiljenih blagdanskih kolačića. Nadahnuti bogatom tradicijom dalmatinske kuhinje, Biobaza farmaceuti odabrali su tri tradicionalne slastice koje svojim neodoljivim mirisima nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnima, a svojim sastavom koži pružaju najnježniju, hranjivu njegu. S 97% prirodnog sastava, novi Biobaza Adriatic Heritage Collection gelovi – Rozata, Rafiol i Mandulat sadrže samo najfinije delicije, poput vanilije, meda, proteina i vodice badema, proteina mlijeka, esencija limuna i naranče kako bi vam ovih blagdana osigurali cjelovitu njegu i delikatesnu olfaktivnu poslasticu pod toplim tušem:

ROZATA

Zavodljivo sladak miris prženog šećera, koji se pretvara u karamel i oblaže svilene note aromatične vanilije, čini Rozatu poslasticom bez konkurencije. Svojim profinjenim sastojcima i teksturom oduševit će sva osjetila, baš kao i ovaj jedinstveni gel za tuširanje bogat proteinima badema i mlijeka, koji će obnoviti kožu te joj dati svilenu mekoću. Neodoljivi mirisi karamele i vanilije svako će tuširanje pretvoriti u pravu poslasticu za koju ćete poželjeti da traje zauvijek.

RAFIOL

Mali kolačić kojem ne mogu odoljeti niti najveći gurmani – Rafiol, svojim jednostavnim izgledom skriva moćnu kompleksnost savršeno uravnoteženih sastojaka i aroma. Bademi, vanilija, maslac, kakao, naranča, limun - ujedno su i sastojci koje koža obožava jer je hrane, hidratiziraju i pružaju joj blistav izgled. Savršeno aromatična, a opet osvježavajuća, mirisna kompozicija Rafiol gela za tuširanje će blagdanske trenutke pod toplim tušem pretvoriti u pravi olfaktivni užitak. 

MANDULAT

Neodoljive, bogate strukture u kojoj se sljubljuju badem i med, Mandulat je tradicionalna poslastica kojoj je nemoguće odoljeti. Kako na nepcu, tako i na koži - Mandulat će svojom bogatom formulacijom s uljem, proteinom i bademovom vodicom pružiti moćnu njegu i najosjetljivijoj koži isušenoj uslijed nepovoljnih zimskih uvjeta. Ovaj gel za tuširanje zavest će sva vaša osjetila svojom posebnom toplinom i slasnim mirisom te vas vratiti u dane djetinjstva i noninu kuhinju prepunu blagdanskih delicija. 

Biobaza Adriatic Heritage Collection gelovi ekskluzivno su dostupni u svim Bipa prodavaonicama po neobavezujućoj preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 19,90 kn (250 ml).