Obavijesti

Promo sadržaj

Boravak u Daruvarskim toplicama – nezaboravno iskustvo

Boravak u Daruvarskim toplicama – nezaboravno iskustvo
10

Uz stalno ulaganje u suvremenu medicinsku opremu, stručno osoblje, smještajne kapacitete, te sportsko-rekreacijske sadržaje, Daruvarske toplice konstantno nadograđuju kvalitetu pruženih usluga

Pronađite  vremena za sebe, pobjegnite od svakodnevice i iskoristite blagodati lječilišne oaze Daruvarskih toplica. Okružene zelenilom prekrasnog Julijevog parka, zapanjujućom arhitekturom i  blagoslovljene termalnom vodom, Daruvarske toplice pružaju odmor za dušu i tijelo.
Daruvarske toplice su suvremeni centar očuvanja zdravlja s jasnom vizijom budućnosti. Uz stalno ulaganje u suvremenu medicinsku opremu, stručno osoblje, smještajne kapacitete, te sportsko-rekreacijske sadržaje, Daruvarske toplice konstantno nadograđuju kvalitetu pruženih usluga.


Priuštite svojem tijelu detoksikaciju i relaksaciju u saunama i bazenima, prepustite se stručnim rukama naših liječnika i terapeuta, učinite nešto dobro za Vaše zdravlja. Kroz povijest je dokazana iznimna ljekovitost termalne vode i mineralnog blata za poboljšanje zdravstvenog stanja organizma.

Kupanje u termalnoj vodi posebno se preporučuje kod psihosomatskih bolesti i smetnji kao što su stres, umor, smanjena koncentracija i pamćenje, preosjetljivost, razdražljivost, te smetnje sa spavanjem, kod oboljenja zglobova, tetiva, mišića, perifernih živčanih lezija, probavnih i ginekoloških problema. U lječilišnom hotelu Termal nalaze se dva otvorena i jedan zatvoreni bazen s ljekovitom termalnom vodom te hidromasažom, finska i infracrvena sauna, parna kupelj, jacuzzi, solarij, svijet masaža, terapijski i fitness centar.  

Uz primjenu ljekovite termalne vode i mineralnog blata Daruvarske toplice provode wellness-spa programe, sportsko-rekreacijske i rehabilitacijske programe, kao i program pomoći pri liječenju neplodnosti.

Svakodnevni stres zamijenite opuštanjem u ugodnom ambijentu Daruvarskih toplica i priuštite svome tijelu vrhunsku njegu, zasluženi odmor i relaksaciju.

U snazi ljekovite vode za tijelo i netaknutoj prirodi, pronaći ćete mir, opustiti dušu i tijelo!

Detaljne informacije pogledajte na www.daruvarske-toplice.hr 
Daruvarske toplice, Julijev park 1, 43500 Daruvar, 
tel. 043/623 632, 623 623, fax.043/331455,www.daruvarske-toplice.hr
E-mail: rezervacije@daruvarske-toplice.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu