Obavijesti

Promo sadržaj

Briga o zrelim muškarcima - Zdravstvena kampanja prostate

Briga o zrelim muškarcima - Zdravstvena kampanja prostate
3

Slabiji mlaz urina? Češći, ponekad noćni odlasci u toalet? To bi mogao biti signal da vaša prostata zahtijeva pažnju. Zdrava prehrana, tjelesna aktivnost i smanjenje stresa standardne su metode borbe za bolje sutra, no ponekad nisu dovoljne!

Zato je norveška tvrtka pokrenula Kampanju za zdravlje prostate, zahvaljujući kojoj sada možete besplatno prikupiti dodatak ProLetto Plus za podršku normalnim funkcijama prostate i pravilnom funkcioniranju mokraćnog sustava. Ne oklijevajte, već danas se pobrinite za sebe.

Muškarci ne vole pričati o svojim problemima, uključujući zdravstvene probleme. Slab mlaz mokraće, česti odlasci u toalet, također noću, problemi u spavaćoj sobi nisu teme koje se često pojavljuju u razgovorima. To je čudno jer se procjenjuje da gotovo 50% muškaraca starijih od 50 godina i oko 80% muškaraca starijih od 70 godina u većoj ili manjoj mjeri* ima problema s mokrenjem.

Stvoreno s muškarcima na umu

U sklopu Kampanje za zdravlje prostate, norveška tvrtka Natural Pharmaseuticals omogućuje vam da isprobate mjesečnu opskrbu ProLetto Plus bez ikakvih obaveza - dodatak namijenjen zrelim muškarcima. Jedinstven recept, čiji sastav posebno odabranih i aktivnih sastojaka svakodnevno podržava zdravlje muškaraca u Europi, nadohvat je ruke i za muškarce starije od 50 godina.

ProLetto Plus je dodatak prehrani osmišljen imajući u vidu muškarce. Njegovi sastojci podržavaju normalne funkcije prostate i pravilan rad mokraćnog sustava.

Za naručivanje jednostavno idite na https://prolettoplus.hr i ispunite jednostavan obrazac ili naručite pozivom na broj 01/88 48 111.

Muški element? Ili možda mineral!

Sastojci ProLetto Plus, poput cinka i selena, pomažu u održavanju normalne razine testosterona, normalnim funkcijama reproduktivnog sustava i održavanju normalnog imuniteta.

Osim toga, pomažu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa i pomažu u održavanju zdrave kose. Cink se često naziva "muški mineral". Ima važnu ulogu u održavanju zdrave prostate i u proizvodnji sperme. Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) pozitivno je ocijenila mnoge prednosti održavanja odgovarajuće razine razina cinka u tijelu, između ostalog pomaže u održavanju pravilne plodnosti i pravilnim reproduktivnim funkcijama, doprinosi pravilnom metabolizmu masnih kiselina, što ima utjecaj na održavanje odgovarajuće koncentracije testosterona u serumu krvi.

Senior fitness man drinking water

Zdravstvena kampanja prostate

O čemu govori kampanja koju provodi Natural Pharmaceuticals? Riječ je o obrazovanju i širenju svijesti o tome koliko je prevencija važna u životu zrelog čovjeka! Besplatni mjesečni paket ProLetto Plus osmišljen je kako bi ih potaknuo da se više brinu o svom zdravlju i pokazao koliko to može biti jednostavno!

Kao dio Kampanje za zdravlje prostate, Natural Pahramceuticals poziva sve muškarce starije od 50 godina da prikupe besplatan, mjesečni paket ProLetto Plus. Jedini trošak je dostava, koja iznosi samo 19,90 kn. Tvrtka obavlja samo prodaju narudžbom poštom, stoga je potrebno platiti naknadu za isporuku paketa.ProLetto Plus bit će popraćen obrascem za plaćanje od 19,90 kn., Koji se mora platiti u roku od 30 dana. Ovo nije pretplata, nitko nije dužan obavljati daljnje kupnje. Ograničenje u provedenoj kampanji je da za svako kućanstvo postoji jedan paket dodatka.

Kako nabaviti ProLetto Plus?

Dovoljno je otići na https://prolettoplus.hr i ispuniti jednostavan obrazac ili naručiti pozivom na broj 23/ 777-100. Osnovna adresa i kontakt podaci su dovoljni. Vrijedi se odmah pobrinuti za to, takva se ponuda ne može ponoviti.

 

*Lu, S.-H., Chen, C.-S., Natural history and epidemiology of benign prostatic hyperplasia,“Formosan Journal of Surgery” 2014, ISSN 1682-606X , Vol 47, br. 6, s. 207-210

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini