Obavijesti

Promo sadržaj

Brzo i jednostavno do stambenog kredita bez čekanja u redu!

Brzo i jednostavno do stambenog kredita bez čekanja u redu!
3

Sinergija projekt d.o.o. , agencija s dugogodišnjim iskustvom i licencom Ministarstva financija, HNBa i HANFAe Vam nudi mogućnost pronalaženja najboljih modela bankovnih kredita, sve na jednom mjestu, iz udobnosti svog doma

Usluga posredovanja potpuno BESPLATNA

Svi modeli kredita - APN, stambeni, gotovinski, refinanciranje, na ostatak, hipotekarni, leasing, Analiza kreditne sposobnosti, kompletno vođenje do same isplate VRIJEME PRIJAVE ZA APN STAMBENE KREDITE JE UPRAVO SAD!

Svaki korak do realizacije stambenog kredita lakši je uz Sinergija projekt d.o.o. i stručni tim naših ovlaštenih posrednika banaka. Ne čekajte više ni trena nego se javite za pomoć nama koji znamo kako pomoći da dođete do željene nekretnine.

Svi klijenti dobiju BESPLATNO: kompletno vođenje kroz sve faze natječaja, pomoć u kompletiranju sve potrebne dokumentacije, provjeru nekretnine, uporabne ili građevinske dozvole, projekta za izgradnju, troškovnika..., analizu kreditne sposobnosti, te izračun i prijedlog najboljeg modela, bez troška procjene nekretnine.

REFINANCIRANJE POSTOJEĆEG STAMBENOG KREDITA?

DA! Iskoristite trend pada kamate na stambene kredite i svoje postojeće kredite refinancirajte po znatno povoljnijim uvjetima. I ne brinite, tu smo mi da Vam pomognemo i pronađemo najbolje rješenje i uštedu za vaš kućni budžet.

Čekamo Vaš poziv na 01/444-00-48 ili ispunite upitnik na našem webu i ne propustite priliku prijaviti se za najpopularnije modele stambenih kredita na tržištu i nazovite SAD!

Sinergija projekt d.o.o. tel: 01/444/-00-48 mail: infosinergijaprojekt@gmail.com
https://sinergijaprojekt.hr/
https://www.facebook.com/Kreditni.ured.s.licencom.Ministarstva.financija/