Obavijesti

Promo sadržaj

Buzz je omiljena arena Youtubera

Buzz je omiljena arena Youtubera
3

Tisuće kilometara i pet gradova je iza nas. Sedam tjedana je već prošlo.Ove subote, Sikrt, Bruno i 10Ficho čekaju te na zadnjem SNKR tour događaju u Buzzu u Arena Centru u Zagrebu

Pojačani sa Svenkyjem i Lucianom Plaziblatom, u tvojoj omiljenoj sneaker destinaciji čekaju te najpopularniji youtuberi koji će ove subote postati i tvoji sneaker savjetnici. 

JoomBoos ekipa spremno je obišla cijelu Hrvatsku kako bi ti pomogla u odabiru najboljih tenisica za ovu sezonu iz ultimativnog sneaker stationa Buzz. Bili smo u Splitu, Zadru, Varaždinu, Puli i Rijeci stoga je vrijeme da ove subote završimo prvi ikada SNKR tour u Hrvatskoj, i to u Arena Centru u Zagrebu. 

Naoružaj se željom za novim tenisicama jer te naši Buzztuberi čekaju od 17:00h kako bi ti pomogli da izgradiš brutalan osobni stil s kojim ćeš ovog proljeća i ljeta ti vladati modnim trendovima. 

Znamo da već sve znaš, ali da ponovimo gradivo - vidimo se u subotu od 17:00 sati u tvojoj omiljenoj sneaker destinaciji BUZZ  gdje te čekaju tvoji omiljeni Youtuberi i njihove sneaker preporuke. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline