Promo sadržaj

Komentari 0

Četiri dana filmskih poslastica: Ispraćaj 2020. na Klasik TV-u

Četiri dana filmskih poslastica: Ispraćaj 2020. na Klasik TV-u

Klasik TV, kanal na kojem možemo pronaći uvijek omiljene filmske sadržaje, uvodi nas u novu godinu legendarnim, dobro poznatim naslovima

Bolji život, Žikina dinastija, Maratonci i Osmi povjerenik samo su neki od filmova i serija iz Klasikovog novogodišnjeg maratona koji će nas prikovati za TV ekrane od Stare godine pa sve do 3. siječnja.

Maraton počinje 31. 12. u 20.00 kultnim serijama Bolji život i Pozorište u kući, zatim slijede novogodišnji specijal Večernje škole te filmovi Žikina dinastija i Lude godine, uz koji ćemo dočekati ponoć.

Prvog dana 2020., na programu su Bolji život, novogodišnja epizoda Pozorišta u kući, bezvremenski Maratonci i komedija iz 2015. Život je truba, koja će u petak, 1. siječnja na Klasik TV-u biti prikazana premijerno.

Vikend uz Bolji život i Večernju školu donosi i premijeru novije hrvatske uspješnice Osmi povjerenik 2. siječnja, dok je nedjelja rezervirana za dobro poznate naslove Sjećaš li se Dolly Bell i Oficir s ružom.

Kako nam je dobar novogodišnji TV program ove godine, izgleda, važniji nego ikad prije, ljubitelji domaćih filmova uz Klasik TV doći će na svoje. Kompletan raspored programa dostupan je na web stranici www.klasiktv.com, a već od 4. siječnja stižu i novi dragulji iz riznice Klasik TV-a poput ciklusa filmova Bore Todorovića.