Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 17

Cijene majstora divljaju: Ako vam se ne da čekati, ovo je alat koji će vam trebati!

Powered by Shopaj

Cijene majstora divljaju: Ako vam se ne da čekati, ovo je alat koji će vam trebati!

Dobar majstor zlata vrijedi, to znaju svi koji su se susreli s onim problematičnima. Situacija na tržištu učinila je svoje te sve više ljudi popravke uzima u svoje ruke. Evo što vam je sve potrebno da biste preživjeli bez majstora

VIDEO

Zbog mnogo različitih čimbenika posljednjih mjeseci svjedočimo nevjerojatnom porastu cijena majstora. Jedan od njih je taj da majstori bezglavo napuštaju zemlju, ali i nedostatak građevinskog materija, čiju su produkciju usporile korona i obnova, za koju je bilo potrebno nepredviđeno mnogo materijala.

Sve nas to dovodi do toga da imamo radove koje bi trebalo realizirati, ali više nemamo strpljenja ili dovoljno financijske moći da u pomoć prizovemo majstore. Zato će svaki ozbiljan DIY majstor (u prijevodu - sam svoj majstor) u garaži pronaći mjesto za ovih šest neophodnih alata.

1. Set ručnog alata

Želite li izbjeći situacije u kojima se, tražeći od svojih prijatelja osnovni alat, nepotrebno sramotite, preporučujemo vam da nabavite kvalitetan set ručnog alata. Mi bismo vam ovom prilikom preporučili KWB set ručnog alata. Ovaj set dolazi u krajnje funkcionalnom plastičnom kovčegu i sadrži čak 125 individualnih dijelova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S obzirom na pametni dizajn, zahvaljujući kojem se alat nalazi i u poklopcu, alat je dostupniji i pregledniji, pa ćete bez problema u tren oka uočiti upravo ono pomagalo koje vam je u tom trenutku potrebno. Novi KWB set pronaći ćete na popularnoj stranici shopaj.hr po nevjerojatnoj cijeni.

2. Električna klamerica

Električna klamerica koristi se za razne poslove pri uređivanju kuće ili prostora oko kuće. Njome, primjerice, možete tapecirati namještaj, fiksirati zidne pokrove, pričvršćivati folije ili papir te spajati meko drvo i daske. EINHELL električna klamerica TC-EN 20 E prijenosna je i snažna električna klamerica koja služi za jednostavno i sigurno spajanje te klamanje tekstila, kože, plastičnih folija, letvi, izolirajućeg i dekorativnog materijala.

Za optimalni rezultat klamerica TC-EN 20 E opremljena je funkcijom elektroničkog podešavanja sile udarca, a sigurnosni nos istodobno pruža zaštitu od ozljeda. Osim toga, u korist joj ide to što će vam njen ergonomski držak, koji sprečava umor i pridonosi jednostavnijoj uporabi ovog alata, olakšati dugotrajne zadatke i intenzivne projekte. U isporuku je uključeno 1000 spajalica i 500 čavlića.

3. Aku bušilica i odvijač

Kod kuće, osim seta alata, morate imati dobru aku bušilicu. Neovisno o tome želite li sastaviti policu, ugraditi nosač za televizor ili odviti vijke, ovaj će vam alat poslužiti kao nezamjenjiv pomagač. Nama je za oko posebno zapela DEWALT aku bušilica-odvijač koja ima kontrolu zakretnog momenta.

Ova aku bušilica ergonomski je dizajnirana i dolazi opremljena gumenim rukohvatom, koji poboljšava udobnost korisnika, a inteligentni dizajn okidača omogućuje i potpunu kontrolu primjene. Veoma kompaktan i lagan dizajn ove praktične aku bušilice omogućuje korištenje u skučenim prostorima, a njena čelična kuka za remen i magnetni držač bitova osiguravaju snažna rješenja za pohranu. Dostupnost bušilice odvijača provjerite na shopaj.hr.

4. Motorna pila

Vrtlarima, drvosječama, ali i svim ostalim majstorima, kvalitetna motorna pila neizostavan je dio opreme. Riječ je o alatu koji je idealan pomoćnik pri obrezivanju stabala u voćnjaku i vrtu ili pri rezanju drva za ogrjev. Makita motorna pila EA3200S35B nameće se kao idealan izbor zbog mnogih razloga, a jedan od vodećih je taj što ima vrlo snažan dvotaktni ekološki motor s katalizatorskim prigušivačem.

Također, spomenuta pila ima podesivu pumpu za ulje, koja je ugašena pri radu motora u slobodnom hodu, a njena inteligentna zavojnica za paljenje kontrolira slobodni hod i povećava izlaznu snagu na praktičnom rasponu. Sigurno će vas dodatno razveseliti vijest kako za zamjenu i zatezanja lanca pile nije potreban dodatni alat.

5. Motorna kosa

Motorne kose najčešće se koriste u vrtovima, idealne su za teže dostupna mjesta, koja ne možete dohvatiti kosilicom, a sjajno će vam poslužiti i za košnju visoke trave. Svi znamo da klasične kosilice često nisu optimalne u takvim situacijama, između ostalog i zato što njihovi noževi često stradaju na kamenu, pa se trimeri nameću kao logičan izbor. Oni, zahvaljujući svojoj praktičnosti i velikoj snazi, neće posustati ondje gdje se obične kosilice lako predaju. Zato vam preporučujemo izlet na shopaj.hr, gdje se nalazi velik izbor kvalitetnih trimera.

Jedan od njih je i Makita motorna kosa/trimer EM2600L. Riječ je o flakserici s ekološkim dvotaktnim motorom s minimalnom potrošnjom goriva i niskim emisijama. Spomenuti trimer posjeduje sustav za jednostavno paljenje, a ima i D ručku

6. Četverotaktno motorno puhalo

Nakon što u svom vrtu i dvorištu obavite sve poslove uređenja, ostaje vam očistiti prostor. Pozdravite se s metlom i grabljama jer vam u pomoć stiže Makita četverotaktno motorno puhalo. Ovo puhalo ima manju potrošnju goriva od onih uobičajenih te je ujedno ekološki superiornije budući da mu je emisija štetnih ispušnih plinova, a u skladu s EU propisima iz 2007., smanjena do 50%.

Makita motorno puhalo ima dekompresijski ventil za lakši start te se, osim toga, može pohvaliti blokadom ručice gasa za konstantan učinak puhanja. Ako smo vas zainteresirali za ovaj praktični alat, koji će bez dvojbe usrećiti svakog hobi vrtlara, preporučujemo vam da na shopaj.hr doznate više detalja.

SHOPAJ24 novo je središnje mjesto sa svime što vam treba i što će vam ikad trebati - od igle do lokomotive. Proizvodi po najboljim cijenama lako se pretražuju po kategorijama i lokacijama, a registracija nije potrebna. Ne gubite dragocjeno vrijeme, posjetite portal s najboljim ponudama!

Powered by Shopaj

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince