Obavijesti

Promo sadržaj

Cinestar TV Channels proslavili 10 godina postojanja u regiji

Cinestar TV Channels proslavili 10 godina postojanja u regiji
9

CineStar TV Channels prošlog su petka proslavili 10 godina emitiranja u regiji, te ujedno najavili i pokretanje novog kanala posvećenog serijama, CineStar TV Series

Povodom proslave okupljeni su brojni partneri i prijatelji koji su čestitali na uspjehu CineStar TV Channels grupacije. Nakon legendarnog otvaranja Weekend Media Festivala u Rovinju, zabava se nastavila i sutradan u novootvorenom Grand Park Hotelu, ali ovoga puta u organizaciji CineStar TV Channels filmske grupacije kanala, koja je prema komentarima prisutnih proglašena „najboljim partyjem ovogodišnjeg Weekenda“.


 
Brojni uzvanici iz poslovnog svijeta, kao i s glumačke i glazbene scene, imali su priliku uživati u proslavi desete godine djelovanja CineStar TV Channels grupe, koja je svojim postojanjem izmijenila sliku filmskih kanala u regiji i donijela na tržište nove standarde filmskog sadržaja za sve uzraste. Bez obzira volite li romantične komedije, ljubavne drame, znanstvenu fantastiku ili ste više za akcijske trilere, sve to možete pronaći na svojim omiljenim CineStar TV kanalima.
 
Tajnu ovog uspjeha uzvanici su imali prilike čuti upravo na proslavi obljetnice. Od pokretanja prvog kanala 2009. godine do danas, CineStar TV kanali se emitiraju u čak sedam zemalja u regiji, na platformama preko dvadeset vodećih operatera, a samim time omogućuju gledanje vrhunskog filmskog sadržaja u preko četiri milijuna kućanstava. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zanimljivo je istaknuti kako prvi pokrenuti kanal grupacije CineStar TV i danas drži prvo mjesto u gledanosti među svim filmskim kanalima koji se emitiraju putem platformi, te da je prema podacima TV Beata, CineStar TV Channels grupa u samo godinu dana ostvarila porast udjela gledanosti od nevjerojatnih 96%. 

Okupljeni su na proslavi dali svoju podršku daljnjem radu CineStar TV Channels grupaciji, jer ni nakon deset impozantnih godina, ne prestaju iznenađivati struku i gledatelje. Upravo je na proslavi objavljeno pokretanje novog kanala posvećenog serijama, prigodnog naziva CineStar TV Series. Rezultat je to slušanja pulsa publike i tržišta, gdje se ukazao prostor za kanalom koji će 24 sata na dan prikazivati najkvalitetniji sadržaj iz brzo rastuće industrije serija i sitcoma. Gledatelji će tako dobiti cjelokupnu paletu kanala i centralno mjesto za obiteljsko okupljanje i provođenje slobodnog vremena ispred televizora.


 
Proslava je samo uvod u slavljeničku kampanju u kojoj je pripremljen bogat program ispunjen TV premijerama, filmskim hitovima i fantastičnim serijama, omogućujući tako gledateljima ekskluzivan i premium sadržaj 12 - 16 mjeseci nakon prvog prikazivanja u kinu. CineStar TV Channels okupljaju ukupno šest žanrovski predodređenih filmskih kanala prilagođenih potrebama svakog filmofila i ljubitelja serija, a uz premijerne filmove i nezaboravne serije, gledatelji mogu pogledati i atraktivni materijal o snimanju najnovijih filmskih hitova, ekskluzivne intervjue s glumcima i poznatim redateljima, filmske vijesti i još mnogo toga. Detaljnije o ponudi CineStar TV kanala i rasporedu emitiranja, možete pronaći na web stranici www.cinestartvchannels.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj