Obavijesti

Promo sadržaj

Cjelovit i individualan pristup svakom pacijentu? U ovoj poliklinici to je glavna misija

Cjelovit i individualan pristup svakom pacijentu? U ovoj poliklinici to je glavna misija
3

Ako nas je nečemu ova godina poučila onda je to činjenica da nam zdravlje treba biti prioritet. Nasreću, u ovoj će Poliklinici vaše zdravlje uvijek biti na prvom mjestu

Neki su to već naučili, a neki će to tek shvatiti - ako u nešto vrijedi ulagati onda je to zdravlje. Nema važnije stvari u životu, no nažalost, mnogi se toga sjete tek kad ih zateknu zdravstvene tegobe. Upravo zato prevencija treba biti na prvome mjestu - suvremena medicinska praksa dokazala je da je to jedan od najučinkovitijih načina da ostanemo zdravi.

Toga su svjesni i stručnjaci u Poliklinici Holoart čija je glavna ambicija pružiti vam cjelovitu zdravstvenu uslugu, od prevencije i dijagnostike do liječenja, te pratiti najnovija zdravstvena dostignuća.

Poliklinika koja cijeni vaše vrijeme

Nema ništa gore nego kad se danima ili tjednima (a ponekad i mjesecima) morate vući po bolnicama i pregledima da biste saznali dijagnozu. Vrijeme nam je dragocjeno i baš zato u Poliklinici Holoart nastoje kroz pravovremenu prevenciju spriječiti razvoj bolesti ili je otkriti u što ranijoj fazi te tako izbjeći dugotrajnu i iscrpljujuću dijagnostiku i liječenje, a sve s ciljem bržeg ozdravljenja i održavanja kvalitete vašeg života. Osim toga, svjesni su da zbog brojnih obaveza i užurbanog tempa života mnogima ponekad nije lako pronaći vremena za odlazak liječniku. Zato su stručnjaci u Poliklinici dostupni sedam dana u tjednu i to do kasnih večernjih sati, pa svoj pregled možete obaviti čak i u 23 sata ako vam tad najviše odgovara jer Poliklinika od ponedjeljka do subote radi do ponoći, a nedjeljom do 20:00 h.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vrsni stručnjaci u centru Zagreba

Osim izvanrednog radnog vremena, Poliklinika Holoart, smještena u samom srcu Zagreba, pruža usluge iz mnogih zdravstvenih oblasti kao što su ginekologija, kardiologija, nefrologija, gastroenterologija, neurologija, fizikalna medicina, psihijatrija i dermatologija te ultrazvučna dijagnostika.

U Poliklinici vas čeka vrsni tim stručnjaka okupljenih pod vodstvom dr. sc. Miroslava Dubovečaka, dr. med., specijalista ginekologije i porodništva te užeg specijalista humane reprodukcije. Dr. Dubovečak iza sebe ima bogato kliničko iskustvo te više od 15 godina specijalističkog staža, a radio je u različitim zdravstvenim sustavima diljem svijeta među kojima su Danska, Irska i Saudijska Arabija gdje je radio kao Consultant, a to je najviši stupanj liječničkog zvanja. Zajedno s ostalim stručnjacima koji rade u različitim zagrebačkim klinikama, stavit će vas i vaše zdravlje na prvo mjesto.

Young woman doctor talking by phone

Povrh toga, operativni i ambulantni program Poliklinike sastoji se od širokog spektra usluga iz ginekologije i perinatologije, gastroenterologije te estetske dermatologije, a zahvaljujući stručnim liječnicima i odličnoj opremljenosti, moguća je kompletna dijagnostika i liječenje što znači da sve možete obaviti na jednome mjestu. Uz kvalitetnu uslugu i visok nivo profesionalizma, Poliklinika nudi mogućnost pregleda i konzultacija bez najave.

 

Zato se s povjerenjem obratite stručnom osoblju Poliklinike na broj 097 7605 189, zakažite pregled online ili svratite na adresu Dragutina Domjanića 19 u Zagrebu. Stručno i iskusno osoblje spremno će odgovoriti na sva vaša pitanja i potrebe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije