Obavijesti

Promo sadržaj

Dionice Netflixa skočile preko 10% prethodnog mjeseca

Dionice Netflixa skočile preko 10% prethodnog mjeseca

Netflix, tvrtka koja je revolucionirala kućnu zabavu, posljednjih je godina žrtva vlastitog uspjeha. Globalna pandemija dovela je do naglog porasta korisnika i u 2021. godini, Netflix je povećao broj svojih pretplatnika za ogromnih 18,2 milijuna

Tvrtka se neizbježno suočila sa usporavanjem rasta pretplatnika nakon karantene. Od tada je Netflix zauzet finim podešavanjima svog proizvoda i poboljšavanjem sadržaja. Kao rezultat toga, cijena dionica tvrtke je skočila za 14,94% tijekom proteklog mjeseca.

Fortrade, za sve koji su zainteresirani naučiti kako trgovati cijenom dionica Netflixa (takozvani financijski ugovor za razliku, engl. CFD) ili jednostavno žele proširiti svoje znanje, pripremio je besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica”. Vodič je prilagođen svim razinama znanja i možete ga preuzeti preko linka ispod.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica” preuzmite ovde.

Netflix trenutno ima tržišni udio od 34,98% u odnosu na glavne konkurentske tvrtke za streaming, a to su, Amazon (31,6%) i Disney (21,76%). Tvrtka trenutno ima ukupno oko 231 milijun pretplatnika, što je 4% više u odnosu na prethodnu godinu. S financijskim izvještajem koji treba objaviti u travnju, očekuje se da će tvrtka dodati 4,69 milijuna pretplatnika. Kako bi nastavila svoju globalnu ekspanziju i privukla nove pretplatnike, tvrtka je zapravo snizila cijene u više od 30 zemalja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica” preuzmite ovde.

Izvori: BBC, MarketWatch, Bloomberg terminal, Statista

CFD-ovi su kompleksni visoko spekulativni instrumenti, koji donose visoki rizik brzog gubitka novca zbog financijske poluge ili zaduživanja. Trebate dobro razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju i možete li podnijeti visoki rizik od gubitka svog vašeg investiranog kapitala. Budite svjesni: možete izgubiti sve, no ne više od salda na računu za trgovanje. 83% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima. Ti proizvodi možda nisu prikladni za sve klijente, stoga svakako morate biti sigurni da razumijete rizike i potražiti neovisan savjet. Ukoliko nastavite investirati u ugovore za razliku (CFD) na virtualne valute, zapamtite da su vrijednosti izuzetno volatilne i mogu rezultirati značajnim gubicima kroz kratko razdoblje. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili zahtjev za transakcijom u bilo kojem financijskom instrumentu. Fortrade odbacuje svaku odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih informacija, kao niza bilo kakve posljedice koje nastanu kao posljedica uporabe ovih informacija. Ne daju se bilo kakva jamstva točnosti ili potpunosti tih informacija te, stoga, svaka osoba koja djeluje na temelju tih informacija, čini to u potpunosti na vlastiti rizik. Informacije na ovom web-mjestu nisu namijenjene za stanovnike Sjedinjenih Država ili Belgije i nisu zamišljene da budu distribuirane ili korištene od strane bilo koje osobe, u bilo kojoj državi ili jurisdikciji u kojima bi takva distribucija ili upotreba bila u suprotnosti s lokalnim zakonima ili regulativom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince