Obavijesti

Promo sadržaj

Do oltara sa stilom: Najljepši oldtimeri koji će vaše vjenčanje učiniti još posebnijim

Do oltara sa stilom: Najljepši oldtimeri koji će vaše vjenčanje učiniti još posebnijim
9

Vjenčanja su sama po sebi posebna i lijepa, ali mali detalji kojima mladenci pridaju pozornost prilikom planiranja ono su što neka vjenčanja izdvaja od ostalih, pa tako i kad je riječ o naizgled običnom automobilu

Planirate li vjenčanje, vrlo je važno da pozornost usmjerite na detalje. Osim kod odabira prostora, hrane, benda, cvijeća ili torte – detalji su važni i kod odabira automobila kojim ćete se vi i vaš odabranik odnosno odabranica dovesti na vjenčanje i na svadbeni pir. Možda se sad pitate - kako bi automobil mogao biti toliko važan?

Razmislite li malo, složit ćete se s nama da je predivan vintage automobil "sitnica" koja će itekako doprinijeti potpuno drukčijem dojmu i atmosferi vjenčanja, a usto će vam osigurati divne i jedinstvene fotografije. Upravo je zato najam luksuznog oldtimera investicija, a ne samo još jedna stavka na troškovnoj listi pri planiranju vjenčanja. Ako vam već to nije dovoljno da vas uvjeri da unajmite jednog elegantnog ljepotana za svoj poseban dan, u nastavku vam donosimo još nekoliko razloga, nakon kojih ćete, sigurni smo, ubrzo istražiti naš Instagram profil. 

Bezvremenska ljepota i elegancija

Predivni i očuvani vintage automobili danas su prava rijetkost i to je jedan od razloga zašto mnogi mladenci radije biraju takve naspram modernih automobila koje viđamo svakodnevno na cesti. Osim što odišu elegancijom, oldtimeri "imaju dušu", priču i povijest. Njihova bezvremenska ljepota izaziva divljenje kod sviju, pa tako ni vaši gosti neće ostati ravnodušni kad se na vjenčanje dovezete u jednom od njih. 

Jedinstveno iskustvo

Upravo zbog toga što su rijetki, vožnja u oldtimeru pruža jedinstveno iskustvo i samim time, vaš dan vjenčanja učinit će još posebnijim i unikatnim. Tim više što s oldtimerom dobivate i svog vozača, pa je samim time iskustvo vožnje na jednom sasvim drugom nivou. Nakon svadbene svečanosti, kad se slegnu sve emocije i dojmovi, a potom i kad prvi put pogledate fotografije s vjenčanja, shvatit ćete na što smo mislili kad kažemo da je najam oldtimera investicija, a ne trošak. 

Poseban dojam

Odlučite li za svoje vjenčanje unajmiti naš luksuzni Rolls Royce Silver Shadow iz 1967. ili šarmantni Mercedes-Benz W187 iz 1952., zasigurno ćete impresionirati goste i cijeloj vjenčanoj priči osigurati poseban, pa čak, usudimo se reći, filmski dojam. Na našem Instagram profilu pronaći ćete još predivnih vintage automobila za najam među kojima su i Mercedes-Benz W114/8 iz 1970. godine i Volkswagen Beetle 1300 iz 1971. 

Neprocjenjive fotografije

Osim što su elegantni te dočaravaju romantiku nekog drugog vremena, vintage automobili pravi su dragulj kad je riječ o fotografiranju mladenaca. Zahvaljujući retro šarmu i upečatljivosti, najam oldtimera na jedan dan omogućit će vam doživotne uspomene zabilježene na fotografijama koje će pričati posebnu priču o vašem, još posebnijem, danu... 

Dopustite da budemo dio vaše vjenčane priče i započnite s nama prve kilometre zajedničkog života. Osim za vjenčanja, oldtimere iznajmljujemo i za razne druge prigode, poput djevojačkih i momačkih večeri, snimanja spotova i filmova, rođendana, izleta i sličnih događanja. Potražite nas na Instagramu pod nazivom oldtimer.rent.zagorje, a za sve informacije i upite stojimo na raspolaganju putem broja 099/3333-302

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve