Promo sadržaj

Komentari 0

Dočekajte proljeće uz povoljne proizvode i korisne savjete

Dočekajte proljeće uz povoljne proizvode i korisne savjete

Tijekom ožujka u dm-u zamijenite 50 bodova i ostvarite 30% popusta na proizvode za njegu lica

Priroda se polako budi, a proljeće ukrašava livade i stabla. Sa svakom promjenom godišnjeg doba, a posebno kada dočekujemo proljeće (vjesnik ljeta), bacamo se na proljetno čišćenje, obnovu garderobe, ali i na obnovu "opreme" za njegu.

Prvi korak do još bolje njege vodi vas do dm-a, i to do terminala Svijeta prednosti na kojem trebate skenirati svoju active beauty karticu i u zamjenu za 50 bodova preuzeti knjižicu Prava ljepota zaslužuje pravu njegu! s više od 30 kupona za 30 % popusta pri kupnji proizvoda za njegu lica.

Ako već imate svoje favorite i vjerni ste "klasicima", ovog ožujka možete ostvariti 30 % popusta na sve NIVEA Q10 i NIVEA Pure & Natural proizvode za njegu lica. Naravno, većina nas kombinira brandove prema diktatu naše kože, tako da možete ostvariti i 30 % popusta pri kupnji proizvoda za njegu kože brandova L'Oreal Paris i Revitalift, Garnier, Bocassy i mnogih drugih.

Dolazak proljeća dobar je povod i da isprobate nešto novo, naravno po 30 % povoljnijoj cijeni. Možda ćete odabrati LUNA™ play uređaj za čišćenje lica koji uz 1-minutnu primjenu dvaput dnevno uklanjaju 99,5% nečistoća i sebuma, mrtvih stanica i ostataka šminke. A ako još uvijek niste, možda je vrijeme da svoju kožu upoznate s Ćurin serumom od smilja s Hvara koji aktivno i dubinski hidratizira kožu lica, vrata i dekoltea. 

Uz kupone, dobit ćete i veliki vodič za njegu dm Lijepa koža uz čiju pomoć ćete saznati koji novi preparati, tretmani i trendovi vladaju beauty svijetom i koje trikove slavni koriste za besprijekornu kožu. Prije nego što iskoristite kupone, svakako pročitajte kako odabrati kremu za lice te koji preparat za čišćenje lica najbolje odgovara jedinstvenim potrebama vaše kože.