Obavijesti

Promo sadržaj

Dosta je dosadnih i zamornih bankarskih fora! Evo nešto potpuno drugačije

Dosta je dosadnih i zamornih bankarskih fora! Evo nešto potpuno drugačije
3

Neki će se složiti s izjavom da krizna vremena donose sa sobom ponekad i nešto dobro. Sigurno ste primijetili da se u zadnje vrijeme puno toga može on-line, bez čekanja u redu, bez pečata, putem e-maila, video poziva... nema više dosadnih i zamornih fora

Budućnost nam predviđa ne tako svijetle scenarije. Već sada po medijima „iskaču“ članci na temu – Hoće li roboti zamijeniti vaše radno mjesto? Činjenica je da bismo za neka radna mjesta voljeli da uopće ne postoje. Neka su nam, s druge strane, potrebna i draga, ali voljeli bismo da postoji ta čarobna formula i mogućnost da ih izbjegnemo. Tko još voli ići po bankarskim poslovnicama u potrazi za povoljnim kreditima?

Addiko banka se posljednjih mjeseci fokusirala na brzinu, jednostavnost i dostupnost gotovinskih kredita, bez kompliciranih bankarskih procedura, hrpe papirologije i pečata. Kredit se lako i jednostavno zatraži online u nekoliko koraka, u Addiko Virtualnoj poslovnici, u par klikova. Super je da oni koji se ipak ne služe tehnologijama mogu doći u pravu Addiko poslovnicu i u samo jednom posjetu ugovoriti gotovinski kredit. Sve sretnike koji su zahtjev predali do kraja rujna na Addiko Mastercard® PrePaid kartici dočekalo je i 500 kuna.

Iz Addika, svoje nove mogućnosti željeli su predstaviti na zanimljiv i pristupačan način. U tome su im pomogli Go2Digital čarobnjaci oglašavanja, a njihova suradnja rezultirala je kampanjom „Padalicom“ – posjetitelji najvećih zagrebačkih trgovačkih centara mogli su na nekim od modernih, interaktivnih digitalnih ekrana odigrati zabavnu igricu u kojoj su skupljali „padajuće“ kreditne kartice s lovom, a pritom izbjeći naporne bankarske fore. Svakog dana, tri najbrže ruke osvojile su Addiko-Mastercard poklon pakete.

Uz Addiko i GO2Digital samo zabavne, jednostavne i iskustvene kampanje. Dosta je dosadnih oglašivačkih i bankarskih fora!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.