Obavijesti

Promo sadržaj

EON platforma dostupna je na tržištu od preko 40 milijuna ljudi

EON platforma dostupna je na tržištu od preko 40 milijuna ljudi

Korisnici EON Full i Premium paketa koji imaju EON SMART BOX na dar mogu dobiti Kids daljinski upravljač

  • Nakon uvođenja u Bugarskoj i Hrvatskoj ranije ove godine, vodeća TV platforma u jugoistočnoj Europi lansirana je i u Grčkoj, zahvaljujući čemu su vrhunski sadržaji EON-a dostupni još većem broju korisnika
  • EON platforma u Hrvatskoj odnedavno bogatija za EON Kids, poseban profil namijenjen djeci.

Najpopularnija TV platforma u jugoistočnoj Europi sada je dostupna i korisnicima kompanije Nova zahvaljujući United Grupi, koja i na grčko tržište donosi najsuvremeniju tehnologiju i veliki izbor ekskluzivnih kino i sportskih sadržaja, uz usluge vrhunske kvalitete dostupne svima. Nakon lansiranja EON platforme u Bugarskoj i Hrvatskoj ranije ove godine, uvođenjem u Grčkoj, EON je postao vodeća TV platforma u jugoistočnoj Europi dostupna za više od 40 milijuna ljudi te dijaspori diljem svijeta. 

EON platforma prisutna na hrvatskom tržištu od lipnja ove godine zahvaljujući partnerstvu s tvrtkom Solford Alpine koja je pomogla u dovođenju EON-a u Hrvatskoj, pored bogate ponude najboljih domaćih i međunarodnih programa kao i nagrađivanom tehnologijom koja nudi vrhunsko iskustvo gledanja gdje god se korisnici nalazili, neovisno o pružatelju internetske usluge, odnedavno je bogatija za EON Kids, poseban profil namijenjen djeci.

Unutar EON Kids profila izdvojenog posebno za njih, mališani imaju priliku na jednom mjestu uživati u omiljenom i sigurnom sadržaju uz animirane serije i filmove kao što su Maša i medo, Pepa prašćić, Psići u ophodnji, Spužva Bob Skockani, Lego i mnogi drugi. Sadržaj je moguće gledati i do sedam dana unatrag, a EON Kids omogućuje i pretraživanje sadržaja po glavnim junacima iz crtića. Zahvaljujući zaštititi profila PIN kodom, onemogućen je prelazak iz EON Kids profila na druge sadržaje. Kako bi još lakše uplovili u carstvo sadržaja kreiranog posebno za djecu, Korisnici EON Full i Premium paketa koji imaju EON SMART BOX na dar mogu dobiti Kids daljinski upravljač.

Usluga koju nudimo u suradnji s austrijskim partnerom Solford Alpine predstavlja televiziju budućnosti te spada u kategoriju najnaprednijih svjetskih platformi s brojnim dodatnim funkcionalnostima. Naši korisnici to su brzo prepoznali pa usluga iz dana u dan bilježi sve veći interes. S ciljem zaštite najmlađe skupine naših gledatelja izdvojili smo sadržaj namijenjen djeci što će, vjerujem, roditeljima dodatno olakšati kontrolu sadržaja koju konzumiraju njihovi najmlađi. Zajedno s United Grupom nastavljamo raditi na razvoju i distribuciji vlastitog i inozemnog inovativnog sadržaja s namjerom da našim korisnicima pružimo najbolje korisničko iskustvo“, izjavio je Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemacha Hrvatske.

EON platforma nudi i brojne atraktivne sadržaje za odrasle i to uz brojne funkcionalnosti. Korisnicima je na raspolaganju više od 160 televizijskih kanala, uključujući i preko 80 kanala u HD-u, koje mogu gledati do sedam dana unatrag. Ova vodeća TV platforma u jugoistočnoj Europi korisnicima omogućuje gledanje sadržaja gdje god se nalazili, putem bilo kojeg zaslona te neovisno o pružatelju internetske usluge, čime se ističe kao najbolji primjer kvalitete i jednostavnosti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...