Obavijesti

Promo sadržaj

Evo gdje ćemo skijati ove sezone: Rezervirajte na vrijeme u ovim top destinacijama

Evo gdje ćemo skijati ove sezone: Rezervirajte na vrijeme u ovim top destinacijama
2

Bezbrižno rezervirajte skijanje već danas kod vodećeg hrvatskog turoperatera Unilinea uz garanciju povrata novca u slučaju bolesti ili karantene

Prvi dani jeseni tradicionalno su vrijeme kada počinjemo razmišljati o tome gdje ćemo na skijanje ove zime. Ova je godina za ljubitelje putovanja bila poprilično izazovna, a u odluku o izboru skijaških destinacija odsad ćemo morati uračunati i neke potpuno nove faktore.

Uniline, vodeći hrvatski turoperater, za ovu je sezonu osigurao posebnu garanciju i povrat novca putnicima kojima korona pokvari skijanje. Ako još ne znate gdje ćete ove godine uživati u zimskim radostima, napravili smo mali pregled.

Francuska povoljnija od Austrije

Tjedan dana skijanja u Francuskoj četveročlanu obitelj izaći će otprilike 1025 eura, a za tu ćete cijenu dobiti tjedni najam apartmana, ski pass koji vrijedi šest dana, animacijske programe i školu skijanja za najmlađe. Kako bi skijaška putovanja gostima učinili što sigurnijima, Francuske su vlasti uvele sustav “semafora” prema kojemu označavaju rizičnost zemalja iz kojih dolaze posjetitelji, uz obvezno testiranje za goste koji dolaze iz zemalja koje se smatraju rizičnima. Maske su obvezne u svim zatvorenim prostorima, ali i na žičarama. Iz Unilinea kao najpopularniju francusku destinaciju ističu Valmeinier i Serra Chevalier.

U Italiji se ističu Alta Badia, Civetta i Kronplatz

Talijanska turistička zajednica za skijaše je napravila detaljan dokument s preporukama za sve one koji ove zime žele posjetiti njihovu stranu Alpa. Savjeti uključuju održavanje distance od jedan metar i obvezne maske u zatvorenom, a kako su skijališta na sjeveru Italije prošle godine prva zatvorena, puno je truda i resursa uloženo kako bi skijaški resorti ovu sezonu dočekali u potpunosti pripremljeni. Najpopularnija talijanska skijališta ove su godine Alta Badia, Civetta i Kronplatz.

Austrija i dalje najpopularnija destinacija

Austrija je tradicionalno najpopularnija skijaška destinacija za goste iz Hrvatske, a ove godine poseban je interes za skijališta Kreischberg, Bad Kleinkirchheim i Nassfeld. Tjedan dana smještaja u apartmanu, uz ski pass te školu i sadržaje za djecu četveročlanu obitelj izaći će od 1440 eura. Također, i austrijska skijališta uvela su sve potrebne mjere kako bi zaštitili svoje posjetitelje, a pojedina su napravila i dodatan iskorak. Neka skijališta u austrijskom Tirolu tako za svaki kupljeni ski pass poklanjaju multifunkcionalni šal koji se može koristiti kao filtrirajuća maska i koji će biti obvezan na propisanim mjestima.

Kako se pripremaju agencije

I turoperateri su reagirali na koronakrizu, uvodeći dodatne ponude kako bi klijentima osigurali bezbrižno uživanje u zimskim radostima. Uniline je tako od ove godine u svoju ponudu za skijaše uveo SKIFUN jamstvo za bezbrižnu rezervaciju putovanja.

Prilikom bookiranja skijaškog putovanja u Unilineu, moći ćete uplatiti SKIFUN jamstvo koje vam garantira povrat novca (umanjen za iznos administrativnih troškova i iznos premije otkaza putovanja) u slučaju bolesti, izbijanja epidemije ili karantene po povratku u domovinu. Povrat uplaćenih sredstava možete očekivati unutar 15 dana.

Maksimalna sigurnost

Siniša Miljević, voditelj online prodaje u Unilineu, naglašava kako su u pripremi sezone intenzivno radili na prilagodbi svih ponuda kako bi svojim klijentima osigurali maksimalnu sigurnost i fleksibilnost.

“U segmentu skijanja ekskluzivni smo partner SKIFUN-a za Hrvatsku zbog čega smo u mogućnosti ponuditi veliki izbor sigurnih skijališta, ali i SKIFUN garanciju kojom garantiramo povrat uplaćenog novca (umanjen za iznos administrativnih troškova i iznos premije otkaza putovanja) u slučaju epidemije, bolesti ili karantene i to sve do dan prije planiranog polaska na skijanje. To je najkonkurentnija ponuda na tržištu i vjerujemo da će naši skijaši to prepoznati”, naglašava Miljević.

U ponudi Unilinea možete pronaći aranžmane za skijanje na svim najvažnijim skijalištima u Austriji, Italiji, Francuskoj, Švicarskoj, Sloveniji, BiH, Bugarskoj i Srbiji, a od ove godine nude čak 300 novih objekata na skijalištima u Europi. Early booking ponude traju do 30. rujna, tako da požurite, pronađite svoju idealnu ponudu za skijanje ove godine na www.skifun.hr i dogovorite svoj skijaški odmor po još povoljnijim cijenama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike