Obavijesti

Promo sadržaj

Evo kako najbrže do zamjenskog automobila

Evo kako najbrže do zamjenskog automobila
1

Tijekom prošle godine na području Hrvatske dogodile su se 33.402 prometne nesreće, od kojih 22.983 s materijalnom štetom.

Ukupna šteta na vozilima premašuje milijunske iznose, a pojedinačna može stvoriti velike rupe u kućnom budžetu. Nezgode koje nisu evidentirane u MUP-ovoj statistici, još su češće. Nezgoda pri parkiranju, štete od tuče, snijega, poplave, provala...


- Izlazeći automobilom iz dvorišta, prednjim sam branikom zapela za zid i cijelog ga potrgala - kaže Lara Čituljski, koja je već godinama osigurana u Croatia osiguranju. 


Zahvaljujući polici kasko-osiguranja, imala je pravo na popravak automobila u jednom iz mreže od 64 ovlaštena servisa Croatia osiguranja diljem zemlje, koji zadovoljavaju najviše tehnološke standarde industrije.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
- Čim su preuzeli moj automobil na popravak, dobila sam zamjenski. Tih nekoliko dana zamjenski automobil me spasio i omogućio mi da i dalje na vrijeme izvršavam sve svoje redovne obaveze. Bez njega ne bih uspjela jer jednostavno nisam imala gdje nabaviti drugo vozilo - objašnjava Lara Čituljski te dodaje da je zadovoljna obavljenim servisom. 


Na sve popravke u svoja 64 ovlaštena servisa, Croatia osiguranje pruža doživotno jamstvo. Šteta se rješava već u roku od pet radnih dana. Kasko-polica Croatia osiguranja pokriva brojne štete, uključujući i one za koje je vozač sam kriv, poput nezgode pri parkiranju ili prometne nesreće, ali i provale te krađe.


S takvom se situacijom suočio Ante Zubović kad ga je jedno jutro na parkiralištu zateklo razbijeno stražnje vjetrobransko staklo. Ništa nije ukradeno, no auto nije bio u voznom stanju. Nakon što je policija sastavila zapisnik, otišao je na procjenu u Croatia osiguranje, u kojem ima policu kasko-osiguranja.


- Zahtjev je iznimno brzo riješen te su nas uputili u jedan od svojih ovlaštenih servisa. Auto je bio popravljen za samo pet dana. Bio bi i prije da nije bio vikend i da se nije moralo naručiti staklo - priča Ante Zubović i dodaje kako je zadovoljan cjelokupnom uslugom, zbog čega je i ove godine uplatio kasko Croatia osiguranja. I njegov otac osiguranik je Croatia osiguranja, i to od 1973., kada je tek položio vozački ispit, kao i djed.


- Moglo bi se reći da je Croatia osiguranje naše obiteljsko osiguranje, a da smo itekako zadovoljni, potvrđuju sve ove godine - zaključuje Ante Zubović.


- Istraživanja su pokazala da pri nastanku štete klijente najviše pogađa stres i nemogućnost daljnjeg korištenja vozila, a zatim i problem u pronalaženju odgovarajućeg servisa. Na te zahtjeve mi smo odgovorili pružanjem usluge zamjenskog vozila i popravka u vrhunskim servisnim radionicama. Danas smo ponosni što naši klijenti imaju razlog više da kažu dobro je biti u Croatiji - zaključila je Lidija Pecigoš Višnjić, direktorica Sektora za razvoj i upravljanje proizvodima u Croatia osiguranju.


Sve o kasko-polici Croatia osiguranja, usluzi zamjenskog vozila te dostupnosti 64 ovlaštena servisa u cijeloj Hrvatskoj doznajte ovdje

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.