Obavijesti

Promo sadržaj

Fashion inspiracija za neodoljiv zimski stil - Winter Sale u Designer Outletu Croatia

Fashion inspiracija za neodoljiv zimski stil - Winter Sale u Designer Outletu Croatia
10

Iako ove zime najviše vremena provodimo doma, rijetko kome je promaknulo baciti pogled na ponude zimskih sniženja i vjerujemo da niste ostali razočarani

S godinama smo naučili da je razdoblje SALE-a period kad se najviše isplati kupovati, a kako je siječanj već tradicionalno postao period promjena i novih odluka, ove smo godine u potrazi za onim komadima koji će definitivno začiniti naš dosadašnji stil i uz koje naše modne kombinacije neće proći nezapaženo. Modnih stilova ima zaista puno, i dok su neki bolje prihvaćeni i svakodnevni, drugi su osebujniji i pomalo odudaraju od uobičajenog. U oba slučaja, ključnu ulogu odigrat će stil, a mi smo odabrali četiri stylish looka iz kojih ćete sigurno izdvojiti pokoji komad koji će se zadržati u vašem ormaru dulje od jedne sezone.

RETRO COOL

U ''novom normalnom'' smo višesatno ispijanje kava u kafićima zamijenili šetnjom gradom uz coffee2go, a svaka nova okolnost zahtjeva i odgovarajući outfit. U novu normalu unosimo malo starog dobrog stila i predlažemo kombinaciju cool tregerica i casual pulovera koji uz dominantan kaput upečatljive boje sigurno iskače iz uobičajene mase subotnje gradske špice.

ZAKON SLOJEVA

Klasično slojevito odijevanje nikada neće izaći iz mode, ali ove zime mu se pridružuje novi trend koji možda nije svakodnevno nosiv. O sakoima uglavnom pričamo u proljetnim i jesenskim kombinacijama, ali ne vidimo ništa loše ni u zimskom outfitu u kojem trendi sako preuzima ulogu kaputa, dapače, ovaj outfit je kao stvoren za sunčane dane i nešto toplije zimske temperature.

SMART CASUAL

Već smo pomalo zaboravili na uobičajene poslovne sastanke i formalnosti koje nam nameću, a jedna od njih je zasigurno i dress code. Smart casual look predstavlja ublaženu verziju poslovnog odijevanja i jedna je od onih kombinacija koje smatramo multifunkcionalnim. Dovoljno je profinjena za ured ili poslovni ručak, a opet dovoljno udobna i cool da se osjećate sjajno u odjeći koju nosite.

ZIMSKI EVERGREEN

Ono što nas posljednjih sezona oduševljava je modna sloboda u odabiru pletiva. Topla i mekana pletiva omiljeni su odabir u hladno doba godine, obožavamo ih uskladiti s modnim detaljima poput torbe ili kape, a uz udoban trendi kaput čine savršen, udoban i topao zimski outfit.

Posebnu pažnju u kreiranju outfita uvijek pridajemo odabiru obuće. Obuća je uvijek imala, ima i imat će posebnu ulogu u modnom izričaju i još im se nitko nije ni izdaleka približio. Već nekoliko sezona nam je sasvim uobičajeno zimi viđati proljetne cipele ili u toplije doba godine posegnuti za čizmicama. Ponovit ćemo, najbitniji je stil!

Sezonska sniženja su idealna prilika za stilski refresh, a u Designer Outletu Croatia vas očekuje do 70% popusta u trgovinama Hugo Boss, Armani Exchange, Guess, Replay, Five Star Fashion, Pepe Jeans ili Corso Roma. Fashion inspiracije pripremila je modna blogerica Ana Bacinger, a artikli su dostupni u Designer Outletu Croatia. Winter Sale ponude možete pronaći i na https://www.designeroutletcroatia.com.

10
| Foto: Designer Outlet Croatia

 

O Designer Outletu Croatia:
Smješten na jugoistoku Zagreba uz A3 / E71, čvor Ivanja Reka A4 / E71, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba. Na ukupnoj površini od 15 000 četvornih metara preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tijekom cijele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia s tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću.
Projekt je razvijen u zajedničkom ulaganju Ingka centres i Mutschler grupe. Partner za upravljanje centrom je iskusni outlet operator ROS-Retail Outlet Shopping.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu
PROMO

Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu

Matej Sunara istražuje arhitektonsku baštinu Pape Siksta V. u Rimu, koji je obnovio crkve, sagradio palače, fontane i vodovod, te popločao ulice radi bolje povezanosti grada

Fantastični okusi, vrhunski stručnjaci i nezaboravna zabava na Weekend Food Festivalu
PROMO

Fantastični okusi, vrhunski stručnjaci i nezaboravna zabava na Weekend Food Festivalu

Najbolji odabir okusa i sadržaja ove je godine u staru rovinjsku Tvornicu duhana privukao više od 2500 tisuće posjetitelja na treći po redu Weekend Food Festival.
Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!