Obavijesti

Promo sadržaj

Food Truck Festival starta ovog vikenda na Jarunu!

Food Truck Festival starta ovog vikenda na Jarunu!
2

Vaš omiljeni Festival na kotačima kreće kotrljati ovog vikenda, od 12. lipnja, u prirodnom hladu Jaruna, tik uz Aquarius klub

Pokretanje videa...

FOOD TRUCK FESTIVAL STARTA OVOG VIKENDA NA JARUNU! 00:35

Ovogodišnje izdanje donosi pregršt sadržaja za sve uzraste - od dječijih radionica i predstava, promocija knjiga, barbershop, nastupe chefova, koncerata i dj nastupa, sajam ploča i CD-a, modnog buvljaka i dr. Sve nastupe hrvatske reprezentacije posjetitelji će moći pratiti na Food Truck Festivalu sa glavne festivalske pozornice.    

Veliko priznanje za prvi hrvatski Food Truck Festival stiže od European Street Food Awards (https://europeanstreetfood.com/2021-awards/), najvećeg svjetskog natjecanja u street food-u koji je ovogodišnje izdanje hrvatskog Food Truck Festivala uvrstio na svjetsku mapu Street Food festivala. Hrvatsku će tako Food Truck Festival predstavljati na globalnoj sceni uz bok Festivalima u Engleskoj, Njemačkoj, Rusiji, Danskoj, Italiji i dr. zemljama. Nagrađivani novinar sa BBC-ija, Richard Johnson, nalazi se u društvu najutjecajnih savjetnika i novinara za hranu, koji je autor i najprodavanije knjige „Revolucija ulične hrane“ te osnivač European Street Food nagrada. Naš proslavljeni chef Mate Janković je izabran je od strane Richarda Johnsona za žiri koji će proglasati najbolji  restoran Truck na Food Truck Festivalu u Zagrebu, kojem će pripasti čast da se u 2022g. u Švicarskoj natječe sa petnaest zemalja i njihovih predstavnika za najbolji europski street food restoran koji će osvojiti prestižnu European Street Food Awards.

U prvom terminu Food Truck Festivala, od 12. lipnja do 4. srpnja slasne zalogaje spremat će kamioni BarbaQ, Munchy, Apululu, Loaded, METRO Foodie Club powered by Mrav-Lobby. Slatku zonu zasladit će Amelie i Nadine fritule. Festivalske srijede bit će rezervirane za CHEF KUHA NA KOTAČIMA, te će tako prvo gostovanje u srijedu 16. lipnja pripasti Mate Jankoviću, dok će u srijedu 23. lipnja gostovati Nastasja Chiara Petrić, te Marko Palfi u srijedu 30. lipnja.

Bogati sadržaj zagrebačkog Food Truck Festivala u svom prvom tjednu kotrljanja donosi za svakoga ponešto:  

  • Ponedjeljak 14.6. - Zabavna cirkuska predstava za djecu, Kesten i Papaja
  • Utorak 15.6. - Interaktivno-edukativna predstava za djecu na temu korištenja mobitela i igrica u nedogled, "Velika mana malih ekrana"  
  • Utorak 15.6. - Zabavni pub kviz iz tema sporta, glazbe, kulture i gastronomije
  • Četvrtak 17.6. - Književna večer uz gostovanje poznatog hrvatskog autora u suradnji sa Hoću knjigu  
  • Vikend sajam i prodaja CDa, gramofonskih ploča i vinila u suradnji sa Woodstock CD shopom
  • Dječje radionice vikendom

Prvi festivalski tjedan donosi SVIRKU NA KOTAČIMA sa nastupima poznatih  funk, jazz i cover bendova uz  plejadu najboljih zagrebačkih DJ-eva:

  • 12.6. Mihael Kvorka Band
  • 13.6. Azil Jazz Trio
  • 16.6. Yogi Lonich Trio - proslavljeni američki gitarist, svirao u bandu sa pokojnim Chris Cornellom iz legendarnih Soundgarden i Audioslave
  • 17.6.  Joe Pandur & Friends

DJi: Zozo, Skrinjica, Bocca, Bizzo, Dirty Hairy, Phat Phillie

Ako sve gore navedeno nije najbolja pozivnica da nas posjetite na Jarunu od 12. lipnja, prošećite, dobiciklirajte ili se dovezite i uvjerite uživo.

Food Truck Festival se održava uz podršku prijatelja kotača kao što su Staropramen, METRO, Badel, Jamnica, Kutjevo, Hendricks, Bakina tajna, Kotányi, Pet Centar, Lavazza, Hoću knjigu, Jutarnji list, Yammat, Jukebox i Aquarius.

Sva dnevna i noćna događanja uz koncerte i nastupe DJ-a , te dječje radionice na Zagreb Food Truck Festivalu besplatni su za posjetitelje (osim pub quiza), a radno vrijeme Festivala je:

PONEDJELJAK – PETAK:  16 – 23 sata
SUBOTA I NEDJELJA: 11 – 23 sata

Službene stranice Festivala:

ttps://www.facebook.com/foodtruckfestivalhr/
https://www.instagram.com/foodtruckfestivalhr/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini