Obavijesti

Promo sadržaj

FOREO x Marina Mamić postaju Kim Kardashian

FOREO x Marina Mamić postaju Kim Kardashian
3

Švedski beauty tech brand FOREO uz pomoće poznate make up artistice Marine Mamić zna kako pripremiti vašu kožu za najluđi tulum sezone!

Halloween, noć vještica ili jednostavno dobar kostimirani tulum - kako god ga nazivale, izvrsna je prilika za isprobati novi look i pritom se ludo zabaviti.

U nastavku dijelimo savjete i trikove naše Marine pomoću kojih ćete se transformirati u reality kraljicu Kim Kardashian, ali i lukavo izbjeći negativne posljedice koje jaki makeup može ostaviti.


1. korak: Priprema kože i stvaranje savršene podloge

Pripremi svoju kožu pomoću uređaja za nanošenje maske za lice uz pomoć UFO-a i Matte Maniac maske. Njezina formula ne sadrži ulja i koristi ugljenovu moć pročišćavanja za postizanje čiste kože zdravog izgleda. Maska istovremeno umiruje kožu i umanjuje izgled pora kako bi tvoj makeup izgledao besprijekorno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sljedeći korak je nanošenje dobre podloge koja će stvoriti glatku bazu i zaštititi kožu od teških slojeva makeupa potrebnih za ovu transformaciju. Koža postaje slikarsko platno pa Marina preporuča puder visoke pokrivne moći, a taj će posao najbolje obaviti tekući puder mat finiša.  


2. korak: Oči i obrve

Nakon nanošenja podloge za sjenilo slijedi Kimin prepoznatljivi smokey eye look koji možeš postići zemljanim tonovima sjenila na oba kapka i uz donju liniju trepavica. Zatim, nanesi crnu Kohl olovku uz waterline, tj. unutarnju liniju donjeg kapka, a pomoću tuša na gornjem kapku izvuci mačkastu liniju za dramatični izgled. Dodaj nekoliko slojeva maskare kao završni dodir. 

Kim Kardashian poznata je po svojim gustim, debelim obrvama. Savršeno definirane obrve sastavni su dio i ovog looka stoga nemoj žuriti prilikom njihova oblikovanja. Marina preporuča korištenje olovaka za obrve u dvije nijanse za postizanje što prirodnijeg izgleda. 


3. korak: Highlight & kontura

Makeup rutina Kim K nije potpuna bez konturiranja lica pa ti ovaj korak dopušta maksimalnu kreativnost. Za postizanje svih svojih transformacija Marina se poigrava nanošenjem tamnijih nijansi u kombinaciji s highlighterom. Na taj način lakše postiže izgled osobe u koju se želi transformirati. 

Taj proces može potrajati, a nipošto ne želimo da se tvoja savršena podloga razmaže, zato Marina ne preporuča korištenje korektora u kremi. Umjesto njih, tu su mat bronzeri i različite nijanse smeđeg sjenila za stvaranje kontura, a za posvjetljivanje dijelova lica najbolje je upotrijebiti puder u kamenu. Make-up lica je gotov nakon nanošenja highlightera na jagodične kosti kako bi se one dodatno istaknule.


4. korak: Usne iz snova

Olovka za usne u nude nijansi glavni je alat za oblikovanje usana nalik Kiminima. Slijedi nanošenje mat ruža u nude nijansi s kojom ne trebaš brinuti o dugotrajnosti. Ako želiš usne učiniti vizualno punijima, dodaj malo korektora na sredinu usana te sjajilo za prirodniji izgled. 

5. korak: Fiksiranje makeupa, perika i leće u boji

Kad privedeš svoj look kraju ne zaboravi nanijeti mat fiksator u spreju kako bi mogla biti sigurna da će tvoje remek-djelo izdržati cijeli dan i noć. Cijeli izgled upotpuni dugom crnom perikom i smeđim kontaktnim lećama. 


6. korak: Uklanjanje makeupa, čišćenje lica i vraćanje svježine koži 

Nakon uklanjanja teške šminke važno je temeljito očistiti kožu kako ne bi došlo do začepljenja pora i dugoročnog oštećenja kože. LUNA mini 3 ili LUNA 3 silikonski uređaji za čišćenje nježno će ukloniti do 99,5% nečistoća, bakterija i ulja i ostaviti tvoju kožu njegovanom i svježom.

Vaši saveznici za čistu i njegovanu kožu, UFO (2.099kn), Matte Manic maska (149,00kn) te LUNA 3 (1.499 kn)  i LUNA mini 3 (1.249 kn) dostupni su u svim Douglas parfumerijama te na foreo.com.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.