Obavijesti

Promo sadržaj

Tajna koja mi je pomogla da ponovno uživam u seksu

Tajna koja mi je pomogla da ponovno uživam u seksu
2

Kada muškarac nije zadovoljan svojim, kako bih to rekla, seksualnim performansom, onda sve što treba je ušetati u najbližu ljekarnu i zatražiti neku od tableta koja treba ispraviti tu “nepravdu”

A što je s nama ženama? Što je s onima koje se do sada nisu mogle potpuno opustiti, doživjeti snažno zadovoljstvo u zagrljaju svog partnera ili uopće doživjeti zadovoljstvo? Ništa.

Mi smo bile prepuštene same sebi, sebi i svojim mislima, razgovorima s prijateljicom (ili terapeutom), razgovorima s partnerom, koji, naravno, također nije zadovoljan ako nismo ni mi. Općenito se, iz nekog razloga, vrlo malo razgovara o ženskoj seksualnosti u našem društvu, a puno više o tome kako zavesti, pridobiti, zadovoljiti muškarce u našem životu. Kroz sve te programe negdje na putu se izgubila svijest žene o sebi i uživanju njenom vlastitom tijelu.

I zato sam, čim sam čula da se na tržištu pojavio G-Sense (dostupan je u svim ljekarnama), odmah ga odlučila isprobati. Bila sam znatiželjna je li to uistinu prava “prva tableta za žensko zadovoljstvo” kako su je nazvali u reportaži koju sam pogledala na televiziji.

Strogo sam se držala uputa. Popila sam 60 minuta prije (najavila sam uredno sve svom dragom koji je sa smiješkom čekao da prođe tih sat vremena) sa čašom tople vode, između obroka. Ono sto sam prvo primjetila nakon uzimanja G-Sensa je povećanje libida. Želje. Nije se nikad radilo o tome da želje nema, ali, kako bih vam to opisala? Kao da sa G-Sensom preskočite nekoliko stepenica i ubacite u petu brzinu. A u petoj brzini blokade itekako nestaju. Osjeti se jača prokrvljenost, mali rush, um je opušteniji i potpuno podatan i spreman za uživanje.

I prije je taj osjećaj postajao, ali puno manjeg intenziteta. I tijekom odnosa bi nestajao i vraćao se. Ometale bi me vlastite misli, zvukovi u prostoru itd…

Sa G-Sensom toga nema. Ti si jednostavno fokusirana na uživanje. Bez da to radiš sa ikakvim naporom. Napora nema. Samo uživanje. Odnos je duži, opušteniji,  strastveniji, baš zadovoljavajući! Jednostavno rečeno, napokon su sve komponente na mjestu.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve
Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama
PROMO

Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama

Paneuropska banka čija je članica i Zagrebačka banka prva je bankarska grupa koja je lansirala ovu karticu za sve svoje proizvode na 12 tržišta