Obavijesti

Promo sadržaj

Gdje pronaći povoljnu i kvalitetnu svu potrebnu opremu za početak školske godine

Gdje pronaći povoljnu i kvalitetnu svu potrebnu opremu za početak školske godine
9

Nove školske avanture su pred školarcima, ali i roditeljima! Samo par dana dijeli nas od početka nove školske godine, a kako bi se svi zajedno radovali novim izazovima, dočekajmo spremni zvuk školskog zvona

Ovo je idealno vrijeme da se obave sve pripreme, koje prije svega uključuju nabavku školske torbe i potrebnog pribora. Usvajanje novih znanja i vještina uvijek je lakše uz dobru pripremu, a osim toga, tako će školarci biti motiviraniji i veseliji za novi početak.

Za dobre školske rezultate itekako je važan školski pribor

Neka kupnja školske opreme postane zabavna, dozvolite da u njoj sudjeluju vaši školarci  i neka pritom uživaju u odabiru željenih bilježnica, olovaka, pernice i ostalog pribora.

Povedite djecu u neku od prodavaonica Narodnih novina ili putem e-trgovine Narodnih novina

zajedno odaberite modernu, a istovremeno kvalitetnu školsku opremu koja će vašim školarcima pomoći da lakše savladaju svakodnevne prepreke i da veselo dočekaju početak nove školske godine. Iskoristite pritom i posebnu pogodnost kupnje. Naime, do 18. rujna u Narodnim novinama traje akcija od 30 posto popusta na više od 200 artikala školskog pribora.

Osim toga, svakom kupnjom iznad 100 kuna u poslovnicama Narodnih novima ili putem web-shopa, možete sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj vaš školarac može osvojiti raznovrsne nagrade: Nintendo switch konzolu, električni romobil MS energy, tablet Lenovo te poklon bonove Narodnih novina.

U bogatom asortimanu Narodnih novina nalaze se vrhunske anatomske školske torbe Herlitz po cijeni već od 296 kuna, moderni ruksaci Bodypack te velik izbor kvalitetnog školskog pribora poznatih svjetskih brendova kao što su Herlitz, Bodypack, Kores,  Maped, Schneider, Jolly, Wedo,  Foldermate, Marvy Uchida,  Henzo, Edigs, Rebell i  Oxford.

U odabranim prodavaonicama Narodnih novina možete dobiti i strojno omatanje Colibri koje će zaštiti knjige i udžbenike od oštećenja i pružiti im dugotrajnu zaštitu, a adrese prodavaonica koje nude ove uslugu pogledajte ovdje.

Neka početak školske godine bude bezbrižan za sve!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Arena SPOT, prva mobilna aplikacija shopping centra na hrvatskom tržištu
PROMO

Arena SPOT, prva mobilna aplikacija shopping centra na hrvatskom tržištu

Arena Centar, omiljeniji shopping centar Zagrepčana i njihovih gostiju, lansirao je mobilnu aplikaciju pod nazivom Arena SPOT i time postao prvi shopping centar u Hrvatskoj koji je svojim kupcima ponudio program vjernosti
Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.