Obavijesti

Promo sadržaj

“German Innovation Award” za GROHE: Digitalno iskustvo tuširanja pritiskom gumba

“German Innovation Award” za GROHE: Digitalno iskustvo tuširanja pritiskom gumba
5

"Kad god razvijemo novu tehnologiju ili inovativni proizvod, pitamo se: Kako će utjecati i mijenjati živote potrošača? Hoće li riješiti problem i olakšati život? Za nas, jasno je da su naši korisnici su u centru pažnje."

  • Digitalizacija u kupaonici – potrošači traže “pametne” tehnoligije sa intuitivnim upravljanjem
  • Inovativni tuš GROHE Rainshower 310 SmartConnect dobio je Njemačku nagradu za Inovaciju
  • Pomoću SmartConnect technologije omogućeno jednostavno upravljanje kombinirajući različite vrste mlaza pritiskom na gumb

U poslijednjih nekoliko godine digitalizacija je promijenila iz temelja naše živote. Kao rezultat toga, digitalna rješenja snažno pronalaze svoj put u osobnim životnim prostorima prožimajući fizičke i virtualne aspekte. Kupaonica kao životni prostor svakako nije izostavljena. Potrošači posebno traže “pametne” tehnologije sa intuitivnim upravljanjem koje obogaćuje svakodnevno iskustvo boravka u kupaonici. “Pametne tehnologije nisu rješenje samo po sebi, one su “pokretač," inovacija” rekao je Thomas Fuhr, COO Fittings LIXIL International i CEO Grohe AG. "Kad god razvijemo novu tehnologiju ili inovativni proizvod, pitamo se: Kakva mu je namjena? Kako će utjecati i mijenjati živote potrošača? Hoće li riješiti problem i olakšati život? Za nas, jasno je da su naši korisnici su u centru pažnje. Naime, samo sa snažnom, orijentiranošću prema kupcima možemo razviti tehnologije i proizvode koji mogu stvoriti stvarnu dodanu vrijednost na tržištu i u svakodnevnom životu."

Ovako, npr. izgleda inovativno upravljanje GROHE SmartConnect tušem: Bežični daljinski upravljač se povezuje s GROHE Rainshower 310 tušem putem Bluetooth-a i omogućuje korisniku izbor vrste mlaza – potpuni komfor i užitak iskustva tuširanja u suvremenom dizajnu.

Multidisciplinarna komisija dodjeljuje “German Innovation Award 2020” i vjeruje da inovacija čini napredak u tehnologiji proizvoda kroz njegovu jedinstvenost, uporabljivost korisnost, te je proizvodu GROHE Rainshower 310 SmartConnect proglasila pobjednikom u kategoriji "Izvrsnost prema kupcu – Grijanje & Kupaonica". Ova nagrada je i posebno priznanje svim rješenjima koji se izdvajaju od postojećih posebno u smislu fokusa na korisnika i dodane vrijednosti proizvoda.

Vrhunski komfor

GROHE Rainshower 310 SmartConnect nudi inovativno upravljanje vodenim mlazom: Sam tuš je povezan putem Bluetooth-a sa baterijskim napajanim daljinskim upravljačem, koji omogućuje pritiskom na gumb korisniku izbor između blagog GROHE PureRain and osnažujućeg ActiveRain mlaza ili kombinaciju oba. Bežični daljinski upravljač je intuitivan za korištenje i lako se može odložiti na prikladno mjesto. Glava tuša je dostupna u okruglom ili pravokutnom dizajnu širine 310mm. Kompatibilna je i lako se montira na postojeće nosače tuša. GROHE Rainshower 310 SmartConnect oduševljava svojom fleksibilnošću i lakoćom korištenja i neizostavan je detalj svake suvremene kupaonice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.