Obavijesti

Promo sadržaj

Germania daje najveće tečajeve: Urugvaj 2.25, Francuska 1.80

Germania daje najveće tečajeve: Urugvaj 2.25, Francuska 1.80

Ovakvih tečajeva ima samo kod nas

Za početak novog tjedna dolaze i novi pokloni Germania Sport kladionice u vidu najvećih tečajeva. Pobjeda Francuza danas će vam se najviše isplatiti u Germania Sport kladionici, kao i pobjeda Urugvaja protiv Paragvaja.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

URUGVAJ – PARAGVAJ (02:00), JEDINICA 2.25

Obje momčadi osigurale su prolaz dalje, ali veliku razliku čini pozicija na tablici na ovom natjecanju. Primjerice, ako Urugvaj izgubi i ostane četvrti, igrat će u četvrtfinalu s Brazilom. Pobjeda im pak nosi skok do druge ili treće pozicije, a samim time i lakšeg protivnika u knockoutu. Zato danas favoriziramo Urugvaj.

FRANCUSKA – ŠVICARSKA (21:00), JEDINICA 1.80

Geografski susjedi nemaju baš puno zajedničkog kada je u pitanju nogomet. Pijetlovi su prva ekipa svijeta, a Petrovićeva izabrana vrsta tek treba zaslužiti ulazak u FIFA-inu listu najboljih reprezentacija svijeta. Francuzi su veliki favoriti, no EURO nas je do sad naučio da izrazitih favorite osim na papiru nema. Ipak, Francuzima danas dajemo prednost, a to se plaća tečajem od 1.80.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve