Obavijesti

Promo sadržaj

Germania novi partner HNK Šibenik

Germania novi partner HNK Šibenik
4

Nastavlja se suradnja Germania Sport kladionice i klubova HNL-a

Germania Sport kladionica širi svoju suradnju s HNL klubovima dalje. Nakon sklopljenog partnerstva s HNK Gorica i NK Lokomotiva, novi partner Germania Sport kladionice je HNK Šibenik.

Ugovor o jednogodišnjem partnerstvu potpisali su Jure Zoričić, predsjednik Uprave HNK Šibenik, Eduardo Fernando Zapata Sierra, član uprave HNK Šibenik, Marijo Tolj, član uprave Germania Sport kladionice te direktorica marketinga Germania Sport kladionice Jasmina Batarilo-Ćerdić.

Ovo je treće partnerstvo ovakvog tipa Germania Sport kladionice i klubova iz 1. HNL. Gorica, Lokomotiva i Šibenik imaju ambiciju ostvariti dobre rezultate, a to je prepoznato od novog sponzora.

U proteklih 20 godina, Germania je postala jedan od vodećih priređivača iz područja igara na sreću i sportskog klađenja u Hrvatskoj. Kako bi svojim korisnicima pružili objedinjenu ponudu usluga i informacija, tvrtka Germania Sport 2014. godine pokrenula je specijalizirani sportski portal Germanijak.hr koji je na putu da postane najčitaniji specijalizirani portal u Hrvatskoj.

Germania veliku važnost pridaje i društveno odgovornom poslovanju na koje izdvaja značajan postotak godišnjeg budžeta, a sve kako bi zajednici vratili dio onoga što je dala, budući da su nas ova burna vremena i nedaće poput covida, potresa i klimatskih promjena poučile da profit nije najbitniji, već solidarnost, aktivna participacija u zajednici, uz održivi razvoj kompanije.

U skladu s tim Germania osim brojnih jednokratnih donacija potrebitim udrugama i ustanovama sudjeluje i u ekološkim projektima, zdravstvenim akcijama, te stipendira mlade talente, a veliki naglasak stavlja i na participaciju samih zaposlenika u društveno odgovornim akcijama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.