Obavijesti

Promo sadržaj

Germania Sport okuplja dream team talenata – Prijavi se za stipendiju!

Germania Sport okuplja dream team talenata – Prijavi se za stipendiju!

Mlade nade uzrasta od 18 do 23 godine mogu se prijaviti na pr@germaniasport.hr do 01.07.2021.

Genijalnost nema cijenu! Studij u inozemstvu, dodatno usavršavanje,  umjetnost, sport,… Sve od navedenog iziskuje velika financijska odricanja i nažalost mnogim mladim talentima je upravo iz toga razloga onemogućeno daljnje napredovanje. Stoga će Germania Sport kao društveno odgovorna tvrtka omogućiti da najveći talenti u zemlji mogu i dalje napredovati u onome u čemu su najbolji!  

Mlade nade uzrasta od 18 do 23 godina, koje su postigle izuzetne rezultate u bilo kojem području, te koje svojom osobnošću iskaču iz mase, imaju mogućnost konkuriranja za jednogodišnju stipendiju!

Prijave se dostavljaju na pr@germaniasport.hr, a potrebno je najkasnije do 1. 7. 2021. poslati biografiju, spisak ostvarenih uspjeha, osvojenih nagrada i planove za naredni period.

 „Zadovoljstvo nam je što pokrećemo ovakvu posebnu akciju. Želimo dati vjetar u leđa mladim ljudima na početku njihovih karijera jer upravo oni su budućnost ove zemlje. Germania kao društveno odgovorna tvrtka mnogo ulaže u razvoj sporta, obrazovanja, kulture, ekologije i znanosti, a kroz ovu akciju želimo pružiti kontinuiranu podršku mladima na putu njihovog daljnjeg usavršavanja“, naglasila je Kristina Džigurski, menadžerica korporativnih poslova.

Germania već provodi niz društveno odgovornih aktivnosti poput Humanitarnog listića u podne, Novih dresova za nove prvake, priključuje se već postojećim društveno odgovornim kampanjama i projektima (Boranka, rad Zaklade Ana Rukavina,..) te kontinuirano donira potrebite kroz donacije – bilo da je riječ o azilima, pučkim kuhinjama, domovima za djecu, bolnicama..

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.