Obavijesti

Promo sadržaj

Građani u nevjerici, ali kredit s 0 % kamate zaista postoji

Građani u nevjerici, ali kredit s 0 % kamate zaista postoji
3

Jasno, jednostavno i izravno bankarstvo u Addiko banci žive i rade od 2016. godine. Sada nude kredit sa 0 % kamate svima koji ih žele isprobati, a još nisu.

Za one koji još nisu isprobali do koje smo mjere olakšali postupak podizanja kredita pripremili smo praktičnu mogućnost da to do kraja svibnja provjere – i to potpuno besplatno. Odlučili smo svim građanima koji do sad nisu koristili usluge naše banke ponuditi kredit bez kamata! Iznos je ograničen na 10.000 kuna, pri čemu nema malih slova u ugovoru. Jednostavno - posudite 10.000 kuna i tijekom dvije godine vratite 10.000 kuna – i ni kunu više! Bez kamata, bez prijenosa primanja ili bilo kakvih drugih skrivenih troškova“, kaže Nenad Mećava, direktor Poslovanja s klijentima Addiko banke.

Vrijednosti koje su tada predstavili žive i danas, a podrazumijevaju neprekidno pojednostavljivanje svih tradicionalnih  bankarskih procesa kako bi korisnik u što kraćem roku realizirao kredit i druge bankarske usluge.

Suvremeni digitalni alati koje su razvili omogućili su da i dalje usavršavaju procese za ponudu i plasman brzih kredita te ubrzavaju procedure koje korisnicima olakšavaju komunikaciju s bankom i realizaciju kredita. Stvorili su tehnološke uvjete temeljem kojih brze kredite mogu nuditi i odobravati bilo kada i bilo gdje. U fizičkoj poslovnici, u online prodavaonici prilikom kupnje od kuće, putem aplikacije na mobilnom telefonu ili bilo kojem drugom uređaju.

Pokretanje videa...

Addiko bank VIDEO

Istraživanja koja smo proveli tijekom godina pokazala su da najveći broj kredita građani podižu kako bi unaprijedili životne uvjete, uredili ili renovirali stanove, nabavili građevinski materijal, aparate za domaćinstvo, namještaj, opremu ili rabljena vozila, za pomoć u financiranju studija svoje djece, plaćanju troškova organizaciji vjenčanja... Novac za te namjene potreban im je trenutno ili, bolje rečeno, trebao im je još jučer, a mi im možemo pomoći da ga ostvare danas - sad i odmah. Brzim kreditima građanima dajemo mogućnost da češće podižu manje iznose te si, u skladu s potrebama, olakšavaju život te ga čine ljepšim u ugodnijim, umjesto da se preopterećuju velikim financijskim obvezama na duga razdoblja“, objašnjava Nenad Mećava.

Dodaje da ovaj posao rade krajnje odgovorno pa usporedno s razvojem brzih kredita i povećanjem njihove dostupnosti, rade i na financijskom opismenjivanju građana s ciljem boljeg razumijevanja u području upravljanja osobnim financijama. Naime, unatoč lakšoj dostupnosti kreditnog proizvoda i činjenici da ga je moguće ostvariti putem mobilnog uređaja dok čekate tramvaj, realizacija spomenutog kredita, kao i svakog drugog, podrazumijeva provjeru kreditne sposobnosti pojedinog korisnika.

Naši brzi krediti najbolje će odgovoriti potrebe građana i malih poduzetnika u vremenu u kojem živimo. Želja nam je da brzi krediti postanu sinonim za našu banku te da se, zbog jednostavnije i brže realizacije, postupno smanji stres prilikom podizanja kredita. To je misija od koje ne odustajemo!“, zaključuje Nenad. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.