Obavijesti

Promo sadržaj

Gradski vrt u Mandlovoj u Zagrebu dobio sportsku zonu

Gradski vrt u Mandlovoj u Zagrebu dobio  sportsku zonu
10

Sportska zona u Gradskom vrtu Mandlova u Zagrebu, u sklopu projekta Urbani vrtovi Grada Zagreba, 24sata i Radija Kaj

Sportska zona u  Gradskom vrtu Mandlova u Zagrebu, u sklopu projekta Urbani vrtovi Grada Zagreba, 24sata i Radija Kaj, bit će otvorena u ponedjeljak,  10. listopada 2016. godine u 16 sati, na lokaciji  u Ulici Dragutina Mandla (iza DHMZ-a), u gradskoj četvrti Maksimir.  Sportsku zonu svečano će otvoriti  gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, a ispred  projekta Urbani vrtovi donacije će gradonačelniku uručiti Tina Puhalo Grladinović iz Zagrebačke pivovare.

Marija Gačić Nimac, izvršna direktorica komunikacija i oglašavanja PBZ-a uručit će financijsku nagradu za najuređeniji zagrebački gradski vrt. Privredna banka Zagreb, kao prijatelji i partneri ovog projekta podržava ovu društveno odgovornu akciju sa željom da doprinesu podizanju svijesti građana o važnosti očuvanja našeg okoliša, važnosti zdrave i prirodne prehrane te podizanju kvalitete života.

Nastupit će ansambl Gradskog kazališta Komedija sa točkom iz mjuzikla „Mama Mia“, a uslijedit će degustacija jesenskog vrtnog gulaša chefa Marka Jovanovića iz restorana Pivana.  Uz organizatore Grad Zagreb, 24sata i Radio Kaj, te partnere projekta Ožujsko pivo, Privrednu banku Zagreb, Samoborku, Šafram, Eco impuls, OPG Marica Jug i Eko Taxi, događanju će se pridružiti i korisnici vrtnih parcela, susjedi, umjetnici i osobe iz javnog života.

Dobro došli!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive