Obavijesti

Promo sadržaj

HEINEKEN Hrvatska dobio prestižnu nagradu za kvalitetu

HEINEKEN Hrvatska dobio prestižnu nagradu za kvalitetu
2

Ulaganja u kvalitetu sastavni su dio poslovanja kompanije HEINEKEN te je kompanija HEINEKEN Hrvatska dobila od središnjice u Nizozemskoj prestižnu nagradu za kvalitetu brenda Heineken

Kompanija HEINEKEN Hrvatska dobila je od središnjice u Nizozemskoj prestižnu nagradu za kvalitetu brenda Heineken.
„Ovo veliko priznanje dobili smo zbog vrhunske kvalitete Heinekena, a to se prije svega odnosi na kvalitetu proizvoda i pakiranja te na svježinu na tržištu. Osim toga, pivo s pravim Heineken profilom zahtijeva točno definirane karakteristike okusa i mirisa, a to je upravo ono što u svojim proizvodima uspijevamo postići. Ponosni smo što su naši napori prepoznati i što smo postali najbolji u konkurenciji 70 zemalja u kojima HEINEKEN posluje“, istaknula je Valentina Belavić, direktorica lanca opskrbe u kompaniji HEINEKEN Hrvatska.


Nagrada Heineken Quality Award – The Most Improved Operation Award dodjeljuje se HEINEKEN pivovari koja ostvari najveći napredak u sveukupnoj kvaliteti brenda Heineken. Upravo je strast za kvalitetom jedna od vrijednosti kompanije, a glavni brend Heineken isti je svugdje u svijetu što se osigurava strogim analitičkim i senzorskim kontrolama čitavog procesa proizvodnje (od sirovina do gotovog proizvoda) te distribucije. Stalnim naporima i ulaganjima u kvalitetu kompanija pokazuje koliko drži do toga da njen glavni premium brend zadrži izvornu, tradicionalnu recepturu i najkvalitetnije prirodne sastojke. Stoga ne čudi što je Heineken vodeći svjetski brend u segmentu premium lager piva s globalnim tržišnim udjelom od čak 19% – dvostruko više od drugoplasiranog brenda u tom segmentu.
Na službenoj ceremoniji uručenja nagrada, održanoj u Amsterdamu, generalni direktor HEINEKENA Jean-François van Boxmeer proglasio je HEINEKEN Hrvatska pobjednikom u navedenoj kategoriji, a nagradu je uručila Charlene de Carvalho-Heineken, članica obitelji Heineken i izvršna direktorica kompanije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.