Obavijesti

Promo sadržaj

Hit iz Amerike! U mjesec dana lako izgradite 10 kg mišića

Hit iz Amerike! U mjesec dana lako izgradite 10 kg mišića
10

Već nakon 1 tjedna ćete primijetiti da je Vaše tijelo znatno drugačije: oslobodit ćete se nepotrebnog masnog tkiva, a pod kožom ćete osjetiti sve tvrđe i izražajnije mišiće. O kom preparatu je riječ?

Svjetski mediji opisuju učinke nove formule iz SAD-a: 10 kg isklesanih mišića i otklanjanje viška masti. „Šok i zavist kolega“, „snažna muskulatura“ ili „svakodnevna doza snage i izdržljivosti“ - to su neki komentari muškaraca. Nije tu ništa čudno: zahvaljujući novoj formuli u obliku inovativnog praška su dobili 10 snažnih mišića u mjesec dana.
- Nakon nekoliko tjedana dobio sam mišiće i atletsku figuru. Imao sam dojam da moji mišići žele izaći iz kože – opisuje 31-godišnji Stanley McCormick, komandos elitnog odjela Navy Seals. Kako djeluje novi tretman?

Dugo primjetna muskulatura

U prvoj fazi naglo se ubrzava metabolizam i šire krvne žile. Na taj način neophodni energetski sastojci brže dopiru do već postojećih mišićnih stanica što potiče proces njihove obnove i rasta.
U drugoj fazi dolazi do pretvaranja viška masnog tkiva u potpuno nove mišiće (počinju se pojavljivati nakon 2 tjedna). Zatim, u trećoj fazi formula kleše, odnosno dodatno povećava dobivene mišiće i istovremeno cijelo vrijeme sagorijeva mast koja se pojavljuje. Zahvaljujući tome je muskulatura izrazito vidljiva dugo po završetku uporabe.
Tako u tri faze djeluje novi preparat koji upravo debitira u Hrvatskoj. Zašto je tako učinkovit i istovremeno siguran za zdravlje? Zbog toga što sadrži prirodne sastojke koji se već nalaze u muškom organizmu i koji potiču rast mišića.

4 snažne aminokiseline

Ispostavlja se da se atletska figura najbrže može dobiti zahvaljujući kompoziciji BCAA, kreatina, L-arginina i L-karnitina. To su 100% prirodne razgranate aminokiseline i organske tvari koje se u žargonu bodybuildera zovu „graditelji proteina“ i „gorivo za organizam“.
Unošenje BCAA, kreatina, L-arginina i L-karnitina uzrokuje širenje krvnih žila zahvaljujući povećanoj proizvodnji dušikovog oksida i ubrzanje prijenosa hranljivih tvari (kao glukoza, aminokiseline, kreatin). I ne samo to: povećava se lučenje inzulina i hormona rasta IGF-1, što također ubrzava rast mišićne mase pri istovremenom uklanjanju masnog tkiva.

„Ravan i tvrd trbuh“

Ali to nije sve. Kompozicija ove 4 aminokiseline ima oblik praška zgodnog za uporabu, zahvaljujući čemu brzo prodire do stanica. Dovoljna je jedna čaša praška rastvorenog u vodi dnevno kako bi se odmah nahranilo i obnovilo mišiće i ubrzalo metaboličke procese. Preparat je testiran od strane 36 tisuća muškaraca u SAD-u, Austriji, Njemačkoj i Italiji u dobi nakon 21. godine. 9/10 njih je ocijenilo rezultate tretmana kao 100% u skladu s očekivanjima. U tim istim istraživanjima su zapitani za konkretne mišiće koje su dobivali zahvaljujući novoj formuli. Muškarci su ukazivali na „veći obujam bicepsa“, „ravan i tvrd trbuh“ i na „solidnu injekciju energije“. Novu formulu se može naručiti po posebnim uvjetima – neposredno od američkog proizvođača. Više detalja nakon klika na link ispod.

Da, želim dobiti 10 kg mišića u mjesec dana s novim preparatom >>
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.