Obavijesti

Promo sadržaj

Hokejaški reprezentativac zarađuje preko Uber platforme

Hokejaški reprezentativac zarađuje preko Uber platforme
8

Svi se čude kako uspijevam uskladiti obaveze na faksu, treninge i vožnju preko Uber platforme. No nije toliko zahtjevno kako se na prvi pogled čini

"Svi se čude kako uspijevam uskladiti obaveze na faksu, treninge i vožnju preko Uber platforme. No nije toliko zahtjevno kako se na prvi pogled čini. Vozim kada i koliko meni odgovara, odnosno koliko mi to obaveze na fakultetu dopuštaju", govori nam Toni, student druge godine ekonomije i Uberov partner-vozač.

Uber mu se svidio čim je došao u Hrvatsku, no u početku je bio samo korisnik usluge. Prije dva mjeseca počeo je voziti preko Uber platforme, a već ima osnovanu i firmu jer se nada da će uskoro moći zapošljavati druge vozače.

"Vožnju preko Uber platforme bi preporučio svim studentima jer je posao ugodan, smjene su fleksibilne, a zaradom bi svatko bio zadovoljan. Otkad vozim, osjećam se puno samostalnije, a i mami je lakše jer mi ne mora davati novac za skripte ili kave", objašnjava Toni.

Trenutno Toni vozi osam sati dnevno, pet dana u tjednu, a posebno je, kaže, isplativo voziti vikendima. Cijene su pristupačne, pa se mladi radije voze Uberom nego svojim autom kad krenu u izlazak. Kada počnu ispiti, uzme pauzu od vožnje.

A kad nije ni na faksu ni za volanom, Tonija se obično može pronaći na terenu za hokej na travi gdje se s kolegama iz reprezentacije priprema za skorašnje Europsko prvenstvo.

U javnosti malo poznat sport, Toni se zaljubio još u osnovnoj školi, prije 13 godina. U svom klubu Zrinjevac, kao i u reprezentaciji, igra na poziciji napadača. Hokejaši na travi ne nose kacigu, ne kližu niti se rolaju, objašnjava Toni, a ne nose ni zaštitna odjela kao igrači hokeja na ledu.

"Golman ima cijelokupnu zaštitnu opremu, a mi ostali samo kostobrane. Palica je izgledom slična kao ona u hokeju na ledu, no loptica više podsjeća na biljarsku kuglu nego hokejaški pak. Zna biti jako bolno ako vas pogodi u pogrešno mjesto", smije se Toni koji sa svojom ekipom u siječnju putuje u Tursku na Europsko prvenstvo.

"Hrvatska je trenutno 14. u Europi, no na ovom prvenstvu planiramo se plasirati među osam najboljih", kaže Toni. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.