Obavijesti

Promo sadržaj

Hrvatski influencer besplatno poklanja automobil! Prijaviti se može svatko!

Hrvatski influencer besplatno poklanja automobil! Prijaviti se može svatko!

Nakon višetjednog uređivanja, Smart Roadster influencera Matka Ostričkog poznatog i kao 'Matko The Engine', spreman je za novog vlasnika

Novi vlasnik može postati baš svatko tko se prijavi na nagradnu igru na njegovom Instagram profilu koju radi u suradnji s tvrtkom Carvertical.

- Drugi automobil koji poklanjamo u manje od godinu dana, potrudio sam se dovesti ga u zavidno stanje i nadam se da će novi vlasnik uživati u njemu.

Na pitanje zašto je odabrao baš ovaj automobil za darivanje, Matko odgovara kako je htio da to bude vozilo u kojem će se novi vlasnik baš nauživati:

- Prvi automobil kojeg smo poklanjali bio je BMW E90, koji je odličan automobil za svakodnevnu upotrebu. Ovoga puta odlučio sam se za nešto posebno i rijetko, Smart Roadstera nema puno na našim cestama jer su unatoč starijem godištu zadržali cijenu koja se prosječnom čovjeku ipak ne plaća za jednu, kako ja nazivam ovaj auto, igračku za odrasle.

Kada se odlučio za model, Matko ističe da nije kupio automobil tek onako brzinski, nego ga je dobro provjerio:

- Zapao mi je za oko baš ovaj jer ima neke estetske Brabus prerade na sebi, no naravno da sam ga dobro provjerio. Pomoću partnera odnosno aplikacije Carvertical sam provjerio povijest vozila gdje sam vidio da

nema značajnih oštećenja i da automobil zaista ima samo sedamdesetak tisuća kilometara kao na brojaču kilometara. Uz to, kupljen je u urednom autosalonu te je mehanički sasvim ispravan.

I najvažnije pitanje, kako sudjelovati u nagradnoj igri i kada Smart dobiva novog vlasnika?

- U nagradnoj igri mogu sudjelovati ljudi svih dobi iz svih zemalja. Na objavi nagradne igre na mom Instagram profilu potrebno je ostaviti komentar u kojem ćete označiti dva profila, te zapratitit mene i Carvertical na Instagramu. Manje od pola minute za novi automobil, ja mislim da je to fer. Pobjednika izvlačimo u nedjelju 14.5. u 21:00 sa prijenosom uživo na mome Youtube kanalu. Sretno svima!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve