Obavijesti

Promo sadržaj

Hrvatski prozirni šatori za neponovljivo iskustvo

Hrvatski prozirni šatori za neponovljivo iskustvo
6

Budite drugačiji od drugih i provedite svoje najbitnije trenutke u prekrasnom prozirnom šatoru hrvatske tvrtke Fest iz Ozlja

Bilo da se radi o vjenčanju, poslovnim eventima, događanjima u kojima želite doživjeti pogled na prirodu, zvjezdano nebo ili jednostavno želite izbjeći neugodu da vam iznenadna kiša uništi trud koji ste mjesecima planirali, rješenje se nudi u obliku potpuno prozirnog šatora koji predstavlja sigurnost od svih vremenskih nepogoda, ali i mogućnost da svoje najljepše trenutke provedete pod vedrim nebom.

Tvrtka Fest godinama je jedna od vodećih tvrtki za evente, sajmove i sva događanja na otvorenom. Upravo oni nude neke novitete koji predstavljaju luksuz, ali i novosti na našem tržištu.

Idealan je za evente kojima bi impresionirali svoje klijente i omogućili pogled na prekrasno okruženje ili na najromantičnije vjenčanje  u prirodi. Uz malo dobre rasvijete , romatičnih lampica i malo mašte budite sigurni da ćete ostaviti neponovljiv dojam.

Tvrtka Fest ujedno nudi sve ostalo što Vam je potrebno za organizaciju tako da su jedna od rijetkih firmi koji Vam nude ključ u ruke.

Tvrtka Fest je tvrtka koja zapošljava 50 ljudi i jedina tvrtka u Hrvatskoj koja je glavni dobavljač svim 
Velikim događanjima u Hrvatskoj. Oni su ujedno jedina firma koja u svojem portfelju ima zabavne parkove, najveću količinu struje , drvene kućice koje viđate na svim manifestacijama, ograde, pozornice, ali ono što ih svakako čini jedinstvenima jest njihova tvornica za proizvodnju Glamping šatora.

O kvaliteti tvrtke dovoljno govori da ju je prepoznala i Europska unija te je Fest otvorio proizvodne pogone na više do 16 000 m2 zemlje te postao jedna od pozitivnih hrvatskih poslovnih priča. Ukoliko kupujete, kupujte hrvatsko, podržite domaće je i njihov smjer poslovanja. 

Više informacija na www.fest.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.