Obavijesti

Promo sadržaj

Hrvatski Telekom donosi nove pogodnosti u neograničenoj tarifi

Hrvatski Telekom donosi nove pogodnosti u neograničenoj tarifi
1

Hrvatski Telekom emotivnom kampanjom obilježava Međunarodni tjedan gluhih i predstavlja nove pogodnosti u neograničenoj tarifi

Još većim pogodnostima za korisnike tarife Neograničena i emotivnom marketinškom kampanjom, Hrvatski Telekom je obilježio Međunarodni dan znakovnih jezika i Međunarodni tjedan gluhih.

Za sve korisnike koji se na Neograničenoj tarifi u obitelji Magente 1 odluče na kupovinu najnovijih Samsung pametnih telefona, Hrvatski Telekom je pripremio uređaje Samsung Galaxy A10 te Samsung Galaxy Watch 42 LTE potpuno besplatno.

Neograničeni internet zasigurno pruža bezbroj mogućnosti za istraživanje, komunikaciju, dijeljenje i stvaranje novih iskustava. Pristup neograničenim mogućnostima koje tehnologija pruža nužan je kako bi se svi, bez iznimke, osjećali sigurno i kako ne bi zaostajali za svijetom koji se neprestano mijenja. Upravo je iz tog razloga Hrvatski Telekom emotivnom marketinškom kampanjom pod nazivom „Ljubav nema granica, ne bi trebao imati ni internet“ pokazao koliko pristup najnovijim tehnologijama i neograničenoj komunikaciji ima utjecaj na poboljšanje kvalitete života svih pripadnika društvene zajednice.

Zato je Hrvatski Telekom uveo nove pogodnosti za sve ljubitelje neograničene komunikacije putem najbržeg interneta, na najboljoj mreži. Neograničena tarifa sada donosi neograničene mogućnosti svim članovima kućanstva unutar Magente 1 – uključivanjem svake nove Neograničene tarife, iznos pojedine se smanjuje za deset kuna. Tako će jedna Neograničena u Magenti 1 i dalje iznositi 199 kuna, ukoliko se u kućanstvu nalaze dvije Neograničene tarife, svaka će iznositi 189 kuna, a za tri iste tarife korisnik će izdvojiti po 179 kuna. Neograničena će i dalje sadržavati pogodnost korištenja interneta bez ograničenja podatkovnog prometa, neograničene pozive i SMS-ove unutar HT mreže te 5000 minuta prema drugim mrežama.
Uz izvrsne pogodnosti same tarife, Hrvatski Telekom je za sve korisnike Neograničene tarife u obitelji Magente 1 pripremio i izvrsnu ponudu pametnih uređaja. Uz svako produljenje ugovora na Neograničenoj i kupovinu Samsung Galaxy S10+ mobilnog uređaja, dolazi i sat Samsung Galaxy Watch 42 LTE na poklon. Ukoliko se pak ovi korisnici odluče na kupovinu Samsung Galaxy S10 ili S10e uređaja, dobivaju i Samsung Galaxy A10 potpuno besplatno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovom kombinacijom najnovijih pogodnosti u Magenti 1, atraktivnim pametnim uređajima po najpovoljnijim cijenama i kampanjom „Ljubav nema granica, ne bi trebao imati ni Internet“ Hrvatski je Telekom obilježio Međunarodni dan znakovnih jezika i Međunarodni tjedan gluhih.

Više informacija o ovoj ponudi potražite na linku.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj