Promo sadržaj

Komentari 0

HT E-LIGA: Okršaj uspješnih biznismena i studenata s FER-a: Neka bolji pobijedi!

HT E-LIGA: Okršaj uspješnih biznismena i studenata s FER-a: Neka bolji pobijedi!

U sklopu druge sezone Hrvatski Telekom e-Lige danas se održava humanitarna utakmica na kojoj se prikupljaju sredstva za Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Svoje snage ovoga puta odmjeriti će bivši studenti Fakulteta elektrotehnike i računarstva, a danas uspješni poslovni ljudi, Bruno Kovačić iz kompanije SUPERBET i Ivan Runje iz Hrvatskog Telekoma sa sadašnjim studentima FER-a, Andrejom Lukićem i Lukom Zekanom.

Humanitarna utakmica predstavlja svojevrsnu uvertiru u veliko finale HT e-Lige koje će se održati već sljedeće subote, 5. lipnja 2021. godine.

Projekt Hrvatski Telekom e-Liga nastao je u suradnji s tvrtkom Good Game Global, dok su partneri projekta, uz klubove, Paysafecard, PlayStation, Samsung Odyssey te SofaScore. U ovom jedinstvenom esport natjecanju ove godine sudjeluje čak devet klubova: Dinamo, Osijek, Rijeka, Gorica, Istra, Lokomotiva, Šibenik, Varaždin i Slaven Belupo. U sklopu projekta organizirano je i mnoštvo nagradnih natječaja u kojima se mogu osvojiti brojne vrijedne nagrade, uključujući i gamerski monitor Samsung Odyssey, Playstation 5 te Paysafecard vaučere u vrijednosti od 350 kuna.

Sve informacije o projektu Hrvatski Telekom e-Liga te posebne gaming ponude dostupne su na www.eliga.hr, a sve aktualnosti i zanimljivosti, uključujući i veliko finale, mogu se pratiti na Facebook stranici i Instagram profilu Hrvatski Telekom e-Lige.