Obavijesti

Promo sadržaj

Huawei nova 9 – pametni telefon koji osvaja dizajnom i funkcijama

Huawei nova 9 – pametni telefon koji osvaja dizajnom i funkcijama
4

Ako ste u potrazi za pametnim telefonom koji ima odličnu kameru, dizajn i cijenu, ne tražite dalje! Huawei nova 9 je pametni telefon koji želite imati

Kada prvi put u ruke uzmete Huawei nova 9, odmah ćete primijetiti dizajn. Jedan od zasigurno najljepših smartphonea na tržištu ima nekoliko bitnih i očaravajućih karakteristika: savršeno je lagan (175 g), ima odličnu kameru, bateriju koja se napuni za manje od 40 minuta i samo 7,77 mm debljine. Iznenadit će vas njegova ugodna težina što, na prvu, nećete očekivati. Savršeno leži u ruci i lagano ga je koristiti i istraživati sve njegove funkcije. Boja je neobična jer u plavoj verziji, Huawei nova 9 ne prestaje privlačiti pažnju. Pod promjenjivim svjetlom boja se stalno mijenja, a za one koji žele suptilnu klasiku, mobitel je dostupan i u crnoj boji.

1,07 milijardi boja na vašem ekranu

Da, dobro ste pročitali! Čak 1,07 milijardi boja na zaslonu u boji P3 s punom širinom i visokim kontrastom HDR10. Zaslon ima osvježavanje slike od 120Hz. Ako vas brine kako se prikazuje sadržaj s nižim brojem sličica u sekundi, nemate razloga za brigu jer se sustav u tom slučaju automatski prebacuje na 60 Hz i pritom čuva vijek trajanja baterije.

Ono što svakako treba istaknuti je zaslon koji će prilagoditi osvjetljenje svim uvjetima i omogućiti vam maksimalno uživanje kod korištenja telefona. Uživat ćete gledajući video sadržaje, fotografije ili igrajući igrice. Kontrast boja i vidljivost na svjetlu su dodatne kvalitete ovog zaslona.

Kamera i baterija – što svaki korisnik mobitela želi i sada može imati

Kamera je jedna od ključnih karakteristika svakog telefona i mnogi skuplji modeli su pali upravo na ovom testu. Huawei i ovdje ima par aduta u rukavu!

Huawei nova 9 omogućuje istovremeno snimanje prednjom i stražnjom kamerom u 4K rezoluciji. Dual-View opcija video preglednika omogućit će vam pregled snimljenog sadržaja iz obje perspektive. Iskoristite i opcije usporenog (Slow-motion) i ubrzanog (Time-lapse) načina snimanja, odaberite filtere, pozadinsku glazbu i dobit ćete sadržaj koji će osvojiti vašu Tik Tok ili Instagram zajednicu. Ulovite svaki detalji odličnom kamerom koja će fotografirati i snimiti sve što poželite u visokoj rezoluciji.

Baterija je nešto što svima predstavlja izazov i svatko od nas želi pametni telefon koji može izdržati dinamičan tempo. Huawei Nova 9 ima bateriju kapaciteta 4.300 mAh, a zahvaljujući Huawei SuperCharge tehnologiji i punjaču koji dolazi u paketu, baterija će biti napunjena 100% za manje od 40 minuta.

Sve aplikacije na dlanu

Uz odlične telefone, Huawei svojim korisnicima nudi preko 173 000 globalnih i lokalnih aplikacija putem svoje platforme AppGallery. Tamo ćete naći sve što vam treba u svakodnevnom životu. Aplikacije za lokalne banke, prijevoz, društvene mreže, glazbu i još mnogo toga u čemu možete uživati dok koristite Huawei nova 9. Popularne globalne aplikacije poput Vibera, igrice i sadržaji za uređivanje fotografija i videa lako se i brzo skidaju na vaš smartphone. Volite li mobilne igre, impresionirat će vas popis popularnih igara koje možete igrati na Huawei nova 9 pametnom telefonu.

Aplikacije koje se ne nalaze u AppGalleryju lako se i jednostavno mogu instalirati koristeći preglednik Petal Search. Samo upišete ime željene aplikacije u preglednik i odmah ćete ju moći izravno preuzeti na svoj pametni telefon i početi s korištenjem.

Aplikacija za navigaciju Petal Maps će vam pomoći da uspješno dođete na željenu destinaciju. Aplikacija je dostupna na 78 jezika među kojima je i hrvatski. Nudi vam personalizirano planiranje putovanja i odlično korisničko iskustvo. Koristeći ovu aplikaciju štedite vrijeme i novac jer će vas upozoriti na gužvu, stanje u javnom prometu, na naplatnim kućicama i preporučiti najkraći put do vašeg odredišta. Huawei je mislio na sigurnost prilikom vožnje jer vam aplikacija asistira uz jasne i jednostavne upute kako vas ne bi ometala dok vozite.

Uz odličnu rezoluciju i boje, korisne aplikacije i odličnu kameru, uživat ćete u svakom trenutku korištenja ovog dizajnerskog i tehnološki naprednog telefona.

Uz Huawei nova 9, kompanija je nedavno lansirala i najnoviji sat, Watch GT 3 koji dolazi u dvije veličine – 46mm i 42 mm, te MateBook 14s laptop.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.