Obavijesti

Promo sadržaj

Huawei P10 lite – stvoren za dinamične korisnike

Huawei P10 lite – stvoren za dinamične korisnike
2

U ponudi Hrvatskog Telekoma pronađite Huawei P10 lite, stvoren za korisnike koji traže privlačan uređaj superiornih performansi i naprednih značajki po pristupačnoj cijeni

Huawei P10 lite stvoren je kako bi udovoljio svim potrebama današnjih trendsetera i drugih dinamičnih korisnika te se odlikuje estetikom minimalističkog dizajna i još boljim korisničkim iskustvom. Posebno stvoren za korisnike koji traže privlačan uređaj superiornih performansi i naprednih značajki po pristupačnoj cijeni, Huawei P10 lite donosi značajna poboljšanja i postavlja nove standarde u Huaweijevoj lite seriji.

Savršeni selfieji uz portretni mode i bokeh efekt

Huawei P10 lite opremljen je izvrsnom 12-megapikselnom stražnjom kamerom koja omogućuje snimanje kvalitetnih fotografija čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Ovaj uređaj ima i opciju snimanja u portretnom modu koji je do sada bio dostupan samo kod flagship uređaja, a posebno će oduševiti sve ljubitelje vrhunskih selfieja. Prednja kamera uz pomoć njega prepoznaje ljudsko lice i može kreirati fantastičan bokeh efekt u pozadini, što omogućuje jednostavno snimanje selfieja najviše kvalitete.

Dinamičan, brz, i razigran - baš kao i vi

Pokretan novim Kirin 658 procesorom, Huawei P10 lite se odlikuje novim osmojezgrenim procesorom koji omogućuje manju potrošnju energije, poboljšane performanse i cjelokupno poboljšano korisničko iskustvo, a dolazi i sa značajno povećanom radnom memorijom te memorijom za spremanje podataka. S 3 GB RAM-a, uređaj bez problema podržava različite multimedijalne aktivnosti korisnika, igranje i druge zahtjevne zadatke te savršeno pristaje i korisnicima koji na svojim pametnim telefonima obožavaju gledati multimedijalne sadržaje ili igrati igrice.

Brzo punjenje za bezbrižno korištenje

Kako bi zadovoljio potrebe korisnika koji svoj pametni telefon intenzivno koriste tijekom cijelog dana, Huawei P10 lite opremljen je snažnom baterijom od 3000 mAh. U kombinaciji s tehnologijom brzog punjenja, 43 posto baterije može se napuniti u 30 minuta, a 10 minuta punjenja omogućuje 2 sata gledanja video sadržaja, što u potpunosti odgovara najdinamičnijim korisnicima koji su stalno u pokretu.

Atraktivan Huawei P10 lite u zavodljivoj midnight crnoj boji pronađite u ponudi Hrvatskog Telekoma po odličnoj cijeni!

 

(c) 2000-2017 Gemius SA version 2.0 Clicks clickTag: campaign: HT Huawei P10 launch, placement: /24sata.hr / ROS / PR article 18.05.-31.05. , creative: PR article_24sata.hr 18.05.-31.05.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.