Obavijesti

Promo sadržaj

Huawei Watch 3 serija donosi jedinstvene i umjetničke zaslone

Huawei Watch 3 serija donosi jedinstvene i umjetničke zaslone
14

Odaberite zaslon za sebe

Uz mnoge pametne značajke, dizajn pametnog sata jednako je važan za potrošače. Zbog svoje popularnosti, pametni satovi mogu se uočiti na gotovo svačijem zglobu. Pažljivo dizajnirani remen i zaslon sata omogućuju korisnicima da ga nose uz sve modne kombinacije. Huawei Watch 3 serija čini upravo to – nudi personalizirane i prilagođene opcije zaslona sata.

Moćne performanse za ekskluzivan zaslon sata

Zasloni sata nude korisnicima jedinstveni dizajn kao i moćne performanse koje uz napredne hardverske i softverske mogućnosti korisnicima omogućuju izradu pozadina.

Huawei Watch 3 serija sadrži 1000+ različitih pozadina povezanih s različitim kulturama što korisnicima omogućuje široku paletu izbora. Pozadine sata Huawei Watch 3 serije nasljeđuje koncept i estetiku HarmonyOS-a u svim scenarijima, te ne samo da izgledaju dobro, već djeluju i kao alat za aktiviranje različitih značajki. Korisnici mogu odabrati najbolje za sebe kako bi dobili izgled i iskustvo po mjeri.

Huawei Watch 3 serija spaja tradiciju i estetiku

Zaslon sata Explore the Moon prikazuje mjesečeve faze u stvarnom vremenu, a također pruža i informacije o mjesečevoj površini i udaljenosti između Mjeseca i Zemlje u različitim vremenskim razdobljima. Ako ste veliki ljubitelj astronomije, ovaj zaslon sata stvoren je za vas. Klikom na Explore the Moon na zaslonu, mjesec će se pomaknuti u središte zaslona te ga možete istražiti iz svih kuteva.

Ako volite igrati igrice, ovaj sat je pravi izbor za vas! Huawei Watch 3 serija po prvi put nudi ležerano i zabavano igranje igrice „Fliper“. Tijekom igranja igrice korisnici kontroliraju kuglice kako bi pogodili određene predmete te osvojili bodove.

Mondrian stil koristi geometrijske figure kao osnovne elemente dizajna, a zaslon sata smjelo upućuje na mondrijski stil, slobodno eksperimentirajući s oblicima, linijama i bojama kako bi pametnom satu donio sklad i ljepotu.

Olimpijske medalje u Pekingu sadržavale su prepoznatljiv pojas žada koji je simbolizirao tradicionalnu kinesku kulturu i zahvalnost sportaša. Dizajneri zaslona sata Huawei Watch 3 pozvali su se na dizajn medalja i razvili Jade. Kad korisnici okrenu zapešća, odsjaji zlata i žada rotirat će se na satu, koji savršeno kombinira živost zlata i plemenitost žada.

Tekuća pozadina zaslona Terraces mijenja se u skladu s temperaturom okoliša, integrirajući se s okolinom.

Zaslon sata Mystical Journey prepoznatljiv je svojom koordinacija crvene i zelene, a raspored arapskih brojeva i kompasa pruža klasičan, ali i egzotičan dizajn s jasnim i sažetim prikazom podataka.

Huawei Watch 3 serija nudi korisnicima slobodu dizajniranja njihovih satnih površina pomoću DIY zaslona. DIY omogućuje korisnicima da postave svoju omiljenu fotografiju ili videozapis kao pozadinu. Bilo da se radi o usporenom videozapisu ili usporenom snimanju, standardnom videozapisu ili snimanju igre, korisnici ga mogu postaviti kao svoju personaliziranu pozadinu. Uz to, korisnici mogu konfigurirati prečace na zaslonu kako žele. Na primjer, često postavljene aplikacije mogu postaviti kao kontrole na satu tako da korisnici mogu podići zglob da vide sadržaj koji žele i kliknuti na ikonu za skok izravno na aplikaciju.

Zaslon sata ​​Griddy podržava prilagođavanje do četiri modula, a informacije se mogu pregledavati na satu kako bi se zadovoljile različite potrebe. Također, zaslon Cards može se lako prilagoditi raznim značajkama poput vremenskih podataka tog dana i zadnjih pet sati reprodukcije omiljene glazbe korisnika, podsjetnika na nedavne rasporede pa čak i glasovnog asistenta.

Ekskluzivni zasloni Huawei Watch 3 Pro serije – istražite svijet na zapešću

Huawei Watch 3 Pro sadrži šest ekskluzivnih zaslona sata, uključujući Mountain, NightSky, Speedster, TimeTravel, Golden i Comp.

Mountain je animirani zaslon sata koja prikazuje imena i nadmorske visine poznatih planina na raznim kontinentima poput planina Denali, Mount Everest i Kilimandžaro. Štoviše, na zaslonu se može predstaviti animacijski efekt oblaka i magle, a kut planine mijenjat će se u skladu s pokretom ruke.

Vrijeme leti i zvijezde se mijenjaju – zaslon NightSky integrira 88 tajanstvenih zviježđa u galaksiju, a zatim ih postavlja kao zaslon pametnog sata. Korisnici također mogu kliknuti i pregledati informacije o zviježđima, omogućujući istraživanje galaksije pokretom ruke.

Zaslon sata ​​Speedster koristi crnu i sivu kao glavnu boju s metalnim linijama i ukrasom pozadine mreže, dajući osjećaj napretka i brzine.

Zlatni zaslon ​​koristi zlatnu boju kao glavnu boju u kombinaciji s nježnim serifnim tekstom kako bi donijela vrhunski i estetski dizajn. Zaslon Comp prikazuje različite gradijente boja, što donosi praktičan, ali osvježavajući dizajn.

Zaslon TimeTravel naglašava koncept putovanja, a minimalistički stil pokazuje slobodu istraživanja grada. Osobe koje zbog posla često putuju mogu se jednostavno prilagoditi različitim vremenskim zonama kako bi uspješno sudjelovali u sastancima. Često provjeravanje lokalnog vremena stvaralo bi im glavobolju stoga je sjajna vijest što im ovaj zaslon može pružiti mir. Kad korisnici dodirnu naziv grada koji okružuje zaslon, vrijeme se prilagođava zoni u kojoj se korisnici trenutno nalaze.

Kada se radi o ekskluzivnim zaslonima Watch 3 serije, Huawei donosi izvrstan izbor s raznolikim stilovima i načinima rada.

Huawei Watch 3 serija fokusira se i na dizajn i na funkcionalnost. Kako bi se postigla praktičnost i dugo trajanje baterije, Huawei Watch 3 serija koristi always-on opciju zaslona. Kada je zaslon isključen, prikazuju se vrijeme i jednobojan prikaz pozadine sata, isključujući efekt animacije i boje.

Huawei Watch 3 serija dostupna je na hrvatskom tržištu u dvije atraktivne varijante – Huawei Watch 3 u Active izdanju koji dolazi s crnim remenom te Huawei Watch 3 Pro, classic edition s kožnim, smeđim remenom.

Huawei je nedavno lansirao i Huawei FreeBuds 4, najnovije True Wireless Stereo (TWS) Bluetooth slušalice koje dolaze s Adaptive Ear Matching (AEM) tehnologijom te izuzetnom kvalitetom zvuka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.