Obavijesti

Promo sadržaj

Ideje za zeleni raj: Planirajte svoj vrt početkom godine

Ideje za zeleni raj: Planirajte svoj vrt početkom godine
7

Već u prvim mjesecima godine počinjemo planirati vrt za dolazeću sezonu. Slijedeći nekoliko osnovnih pravila, možete pretvoriti svoj vrt u pravi zeleni dragulj

Dok biljke uživaju u zimskim praznicima, vrijeme je da razmislite kako će vrt izgledati tijekom cijele godine. Poduzmite projekt obnove strukturirano i prvo razmislite kakav vrt želite: moderan gradski vrt, prirodnu oazu mira, biljni vrt ili možda kombinaciju različitih vrtova.

Počnite planirati svoj vrt već sada, kako biste ga na početku sezone pretvorili u zelenu oazu

Mala livada s divljim cvijećem, trajnicama ili autohtonim biljkama (jagode, jarebica, kamilica, mak, buhač, ...) nudi luksuzan raspon boja i mirisa. Također privlači mnoge leptire, pčele i bumbare i brine se o onome što se događa u vrtu. Vlasnici većih vrtova mogu zamisliti područje s divljim cvijećem, grmljem i drvenastim biljkama poput kruške, mahagonija ili bazge i gloga.

Besplatna aplikacija GARDENA myGarden pomaže vam da isplanirate i nacrtate svoj vrt. Nudi vam optimalnu ugradnju sustava za zalijevanje, a također možete označiti električnu stanicu za punjenje robotske kosilice.

Vrtne površine prilagode se obliku kuće i parcele, uzimajući u obzir boje, veličine i materijale

Nova Bluetooth robotska kosilica

GARDENA SILENO minimo brine o vašem travnjaku i štedi vam vrijeme kako biste se mogli prepustiti užicima uređivanja vašeg vrta. SILENO minimo je izuzetno učinkovito i povoljno rješenje za travnjake do 250 m2 i 500 m2. Aplikacija GARDENA za iOS i Android nudi upravljanje kosilicom putem Bluetooth. Nudi jednostavnu instalaciju rasporeda košnje s intuitivnim asistentom i podešavanjem postavki kosilice. Stanica za punjenje robotske kosilice može se po želji ugraditi u vrt i ostaviti vani čak i zimi.

GARDENA SILENO minimo s Bluetooth vezom nudi jednostavno postavljanje rasporeda košnje i kosi vrtove do 500 m2

SILENO minimo je mala, izuzetno tiha kosilica koja omogućava da vrt uvijek ostane područje opuštanja. Robotska kosilica reže vaš vrt čak i na uskim područjima. Funkcija CorridorCut omogućuje SILENO da lako kose čak i uske prolaze i slijepe ulice šire od 60 centimetara. Kad stigne na kraj slijepe ulice, okrene se, vozi se unatrag i ponovno reže. Čišćenje je izuzetno jednostavno, jer možete koristiti vrtno crijevo. Reže danju i noću jer je tako lagana pa reže i po kiši, bez oštećenja travnjaka.

Sve robotske kosilice GARDENA SILENO mogu kositi po kiši. Zbog optimalne težine i geometrije noževa ne uzrokuju oštećenja trave

Odaberite prave materijale i prave biljke

U prirodnim vrtovima za osnovu koristimo kamen i drvo. Svestrano drvo izvrsno nadopunjuje svaki vrtni dizajn. Ljubitelji modernog izgleda odabrat će hladni beton ili sitno kamenje.

Svoje biljke biramo pametno, jer želimo cvjetnu radost tijekom cijele godine. Pravilo 3-2-1 na grebenima pomaže da svaka biljka dođe u prvi plan: grmlje postavljamo straga do visine od dva metra. U sredinu sadimo biljke do 80 centimetara, poput srednje visokih trava, vrtne kadulje i raznih četinjača. Ispred ostavljamo prostor za pelargonije. Pri odabiru biljaka obratite pažnju na sezonu cvjetanja, boju, strukturu, veličinu lišća i prije svega, na odgovarajuće mjesto, jer biljke različito podnose sunce i hlad.

Odaberite prave biljke koje će pružati radost i ukrašavati vrt tijekom cijele godine

Prilikom ukrašavanja terase, pripazite da se velika korita za biljke podudaraju s površinom terase. Namještaj treba biti prozračan, da se stopi s okolinom i nadopunjuje cjelinu.

Promocija robotskih kosilica GARDENA " SILENO. Inteligentna robotska kosilica"

 

Kod kupnje robotske kosilice GARDENA, djelomično ćemo vam vratiti novac! Promocija vrijedi za kupnju proizvoda SILENO minimo, city, life, smart Sileno city Set i smart Sileno life Set* od 05. 04. 2021 do 15. 07. 2021. Potrošač koji kupi proizvod tijekom kampanje i registrira ga putem interneta, dobit će djelomičan povrat kupovine. Informacije o uvjetima sudjelovanja dostupne su na prodajnim mjestima i na web stranici www.gardena.com/hr/inteligentna.

* proizvodi GARDENA popisani na letku akcije i na web stranici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.