Obavijesti

Promo sadržaj

Imate problem s kosom i vlasištem? Postoji pravo rješenje

Imate problem s kosom i vlasištem? Postoji pravo rješenje
1

Kvalitetan šampon osnova je lijepe i njegovane kose, ali ponekad nije lako pronaći onaj koji najbolje odgovara našim potrebama. Nasreću, postoji linija šampona namijenjena rješavanju specifičnih problema i oduševit će vas

Kad je njega kose u pitanju, u moru proizvoda na policama trgovina nije uvijek lako pronaći odgovarajući šampon koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Možda imate osjetljivo vlasište koje većina šampona nadražuje; možda vam se kosa vrlo brzo masti pa ste je prisiljeni prati svaki dan ili pak vodite konstantnu borbu s dosadnom peruti. A možda vam kosa samo pojačano opada ili je puštate već mjesecima, ali nikako da naraste na idealnu dužinu. U svakom slučaju, nije lako pronaći najbolji šampon za ove probleme, a za koji ne morate izdvojiti stotine kuna. Nasreću, hrvatski brend La Croa prepoznao je taj problem i osmislio Herbal & Essential Oil's liniju koju čine pet iznimno kvalitetnih šampona namijenjenih upravo specifičnim problemima vlasišta i kose.

Ovaj domaći brend kozmetike zna da kosa zahtjeva njegu kvalitetnim formulama čiji sastojci prodiru duboko u vlas te je čine snažnom i sjajnom, pri čemu je kvalitetan šampon imperativ u njezi kose. Upravo takvi vrhunski, pomno birani i prirodni sastojci obogaćuju La Croa Herbal & Essential Oil's liniju u kojoj ćete sigurno pronaći odgovarajući šampon za svoju kosu. 

Za brži rast kose

Kako potaknuti kosu da brže raste vječni je problem mnogih žena koje su zbog toga voljne isprobavati razne skupe kozmetičke preparate i tretmane, a koji su nerijetko puni kemikalija. Ipak, čini se da su za dugu, gustu i lijepu kosu najbolji izbor prirodni sastojci koji je neće isušivati i oštetiti. Zato, ako vam je dosta isprobavanja raznih preparata koji puno obećavaju, ali malo toga ispune, vrijeme je da u svoju rutinu njege kose uvrstite La Croa Hair Growth šampon - jedini koji zaista ispunjava svoja obećanja. Njegova je jedinstvena formula obogaćena organskim uljem konoplje te biljnim ekstraktima i eteričnim uljima kurkume, mente, gaveza, ružmarina, chilli paprike, đumbira, tormentile, hmelja, stolisnika, koprive, preslice, salvije te visokim udjelom pantenola i keratina. Zbog ovakvog bogatog prirodnog sastava zaista stimulira brži rast kose, ali i poboljšava cirkulaciju vlasišta. Osim što temeljito čisti kosu i vlasište, ujedno jača vlasi te povećava gustoću kose. 

Za masnu kosu i vlasište

Ako se vaša kosa brzo masti i nerijetko ste osuđeni na svakodnevno pranje kose, pružite priliku La Croa Balance šamponu čija blaga formulacija pomaže u regulaciji prekomjerne proizvodnje sebuma te ostavlja kosu čistom i hidratiziranom. Obogaćen je biljnim ekstraktima koprive i hmelja, esencijalnim uljima ružmarina i naranče te uljima argana i makadamije koji blagotvorno djeluju kosu. 

Za osjetljivo vlasište

Imate li osjetljivu kosu i vlasište, rješenje kojim ćete biti zadovoljni pronaći ćete u La Croa Sensitive šamponu koji ne sadrži sulfate, parabene, alkohol, silikon i druge sastojke koji nadražuju vlasište, već je obogaćen biljnim ekstraktima nevena i bijelog sljeza (poznatog po tome što ublažava iritacije i smiruje upale) te esencijalnim uljem smilja i uljem argana. Kosi daje vitalnost i mekoću uz maksimalnu hidrataciju, a može se koristiti svakodnevno bez straha od iritacije vlasišta. 

Za kosu koja se peruta

Perut je definitivno jedno od najneugodnijih stanja vlasišta budući da nerijetko izaziva svrbež, a ujedno je i estetski problem. U borbi protiv peruti najdjelotvorniji su prirodni sastojci poput ružmarina, eukaliptusa, australskog čajevca, koprive, čili paprike, preslice, hmelja i kadulje, a svi se nalaze u La Croa Dandruff šamponu. Zbog svog sastava ovaj šampon učinkovito djeluje kod tretiranja peruti, a za još bolji učinak kombinirajte ga s Dandruff losionom za prevenciju peruti. 

Za kosu sklonu opadanju

Normalno je da kosa svakodnevno opada i zbog toga se ne treba zabrinjavati. Međutim, primijetite li da se radi o pojačanom opadanju i počnete li nalaziti vlasi svuda oko sebe, možda je vrijeme da isprobate La Croa Hair Loss šampon. Namijenjen je upravo kosi sklonoj opadanju, a zahvaljujući biljnim ekstraktima koprive, mente, tormentile, stolisnika, gaveza, preslice, ružmarina, salvije, kurkume i drugih prirodnih sastojaka, blage je formule i pomaže u prevenciji gubitka kose. Uz šampon, preporučuje se koristiti i Hair Loss losion koji snažno utječe na poboljšanu prehranu vlasišta i korijena kose. 

Ako imate neki od ovih problema s kosom i vlasištem, prestanite raditi kompromise i odaberite samo najbolje za svoju kosu. Pronađite Herbal & Essential Oil's liniju na La Croa web shopu te u Müller i BIPA prodavaonicama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini