Obavijesti

Promo sadržaj

Izvrsna prilika za kupnju najpopularnijeg BMW modela

Izvrsna prilika za kupnju najpopularnijeg BMW modela
5

Iskoristite odlične uvjete za kupnju modela Serije 3 u Tomić & Co. poslovnicama

Prilika koju ste čekali sada je tu da je iskoristite! U ovom trenutku najpopularniji BMW modeli omogućeni su po odličnim uvjetima i s bogatim paketom opreme. Iskoristite priliku i odvezite svoj novi BMW serije 3 već od 286.000 kuna, uz gratis BMW Service Inclusive servisni paket. Riječ je o izvrsnoj prilici za kupnju sedme generacije najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a, po uvjetima s kojim kupci definitivno dobivaju više. Globalni sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine, tako sada može biti vaš u roku od svega nekoliko dana uz brojne dodatne pogodnosti i opremu.

Osim odličnih uvjeta, gratis BMW Service Inclusive servisnog paketa u trajanju od pet godina, odnosno za prijeđenih 100.000 kilometara, svaki kupac dobiva i besplatno BMW osiguranje guma za razdoblje od 36 mjeseci.

Kupnja novog vozila s 0% učešća i 0% troška obrade kredita dostupna je u okviru modela financiranja naziva 'BMW 4 YOU' putem operativnog leasinga s ostatkom vrijednosti u trajanju od 48 ili 60 mjeseci te uz predviđeni ostatak vrijednosti definiran ograničenjem godišnje kilometraže do 40.000 km. Osim toga, promotivna cijena vozila uz gratis servisni paket uvećava se za BMW REPAIR INCLUSIVE paket produljenog jamstva na 4 godine odnosno 200.000 km, ovisno što prije nastupi.

Dodatne informacije o najpopularnijim BMW modelima potražite na poveznicama:

https://www.bmw.hr/hr/topics/details/offer-overview/2020-09-09-serija3_advantage.html