Obavijesti

Promo sadržaj

Jedna briga manje uz dopunsko u Croatia osiguranju

Jedna briga manje uz dopunsko u Croatia osiguranju

Da postoji statistika dobrih želja, ona za dobrim zdravljem bila bi zasigurno na samom vrhu. Stvarne statistike su neumoljive, a one kažu da u Hrvatskoj samo od raka godišnje oboli oko 24.000 ljudi. Uz to, ne ohrabruje ni činjenica da se na određene preglede čeka i više od 200 dana

Zašto smo onda s obzirom na statistiku, istraživanja te urođenu averziju prema riziku ponekad skloni zaobilaziti rješenja svojih problema? Ako unatoč gužvi na poslu, obiteljskim obvezama i drugim životnim navikama pronađemo vremena za hobije i druženje s prijateljima, zašto ne pronađemo vremena i za brigu o svom zdravlju? Jedan od čestih odgovora su duga lista čekanja, aktualno stanje s pandemijom i brojni drugi. 

Jedna briga manje uz samo policu više

Svjesni važnosti pravovremene brige o zdravlju i stanju organizma Croatia osiguranje pripremilo je jednostavno, ali uspješno rješenje za potencijalne probleme i lakše donošenje dobrih odluka.

Za sve one koji policu dopunskog zdravstvenog osiguranja u Croatia osiguranju ugovore do 31.10. u sklopu Dopunsko Detekt paketa mogu izabrati jedan od ponuđenih pregleda s ciljem ranog otkrivanja teških bolesti među kojima su srčani i moždani udar, melanom, rak prostate, rak dojke, rak pluća, vrata maternice ili testisa.

Brzo, jednostavno i na jednom mjestu

Spomenute teške bolesti i stanja moguće je na ovaj način preduhitriti jednostavno i brzo u privatnoj poliklinici, uz maksimalnu uštedu budući da pojedine pretrage vrijede više od same cijene godišnje police osiguranja. Naime, troškovi mamografije, dermatoskopije ili UZV srca u pojedinim klinikama mogu iznositi i 500 kuna po pregledu, dok cijene kolonoskopije idu i preko tisuću kuna.

Dopunsko zdravstveno osiguranje Croatia osiguranja u potpunosti pokriva participacije u troškovima zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja. Uz policu Croatia dopunskog osiguranja, osim osnovnog pokrića, ostvarujete i besplatno pokriće *B liste lijekova u prvoj godini osiguranja. Na taj način možete uštediti od 350 do 700 kuna, pri čemu iskaznica Dopunskog služi kao sredstvo plaćanja, a uvijek je imate uz sebe u digitalnom obliku u sklopu aplikacije Moja Croatia.

Brinite za svoje zdravlje, ugovorite policu dopunskog zdravstvenog osiguranja Croatia osiguranja do 31.10.2021. i osigurajte preventivni pregled teških bolesti po svome izboru sebi ili svom članu obitelji, a uz to ostvarujete pravo na dodatnih 20% popusta na usluge u Croatia Poliklinikama u Zagrebu, Koprivnici, Splitu i Puli.

Dobro je biti osiguran u Croatiji, jer osim besplatnog pregleda uz ugovorenu policu kroz program pogodnosti Dobra prilika možete uštedjeti i do tisuću kuna godišnje kroz razne i bogate popuste.

Zdravlje nema vremena čekati zato ugovorite Dopunsko zdravstveno osiguranje Croatia osiguranja i imajte jednu brigu manje!

*B lista lijekova uključuje dva pakiranja svakog lijeka s dopunske liste lijekova (B liste) po nezaštićenom imenu lijeka u osigurateljnoj godini.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike