Obavijesti

Promo sadržaj

Jednostavna komunikacija sa svim službama gradske uprave

Jednostavna komunikacija sa svim službama gradske uprave
4

Od danas će građani grada Zagreba putem Facebook-a moći aktivno komunicirati sa svim službama gradske uprave

Danas je i službeno predstavljen i pušten pilot projekt „Zagreb – inovativni grad“, zamišljen  kao unapređenje komunikacije s građanima. Građani će tako u iduća tri mjeseca moći predlagati ideje, ali ih aktivno komentirati, ocjenjivati, te pratiti status svake predložene ideje. na stranici www.zg-inovacija.eu. O svakoj konstruktivnoj ideji će se raspravljati, te će takve ideje i prijedlozi biti ocijenjeni od strane drugih građana. Ukoliko ideje imaju najviše „lajkova“ i od strane stručnjaka budu ocijenjene kao konstruktivne, pretvaraju se u konkretne projekte i Grad Zagreb kreće  u njihovu realizaciju. 
 
Gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić : 

 „Vi znate da sam po cijeli dan među Vama, u parkovima, u vašem susjedstvu, dvoranama,ali i na ulici Sada je došlo novo vrijeme, želim vas zajedno s mojim suradnicima saslušati i pomoću novih tehnologija. Javite vaše ideje i prijedloge unapređenja rada naših službi i općenito poboljšanja kvaltete života u gradu Zagrebu .Svaka vaša konstruktivna inicijativa će biti prodiskutirana i ocijenjena od drugih građana grada Zagreba i zavisno o toj ocjeni uzeta u obzir za realizaciju kroz razvojne projekte u uredima, službama ili podružnicama Holdinga.“


Kako bi se poboljšao rad gradskih službi i osluškivale želje građana prijedlozi se mogu slati na: www.zagreb.hr/ideje  ili na www.facebook.com/zagreb.hr/inovacije. Svaka konstruktivna inicijativa će biti prodiskutirana i ocijenjena od drugih građana grada Zagreba i zavisno o toj ocjeni uzeta u obzir za realizaciju kroz razvojne projekte u uredima, službama ili podružnicama Holdinga.

Na taj način svi će građani dobiti uvid u transparentnost svakog projekta koji će se realizirati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve