Obavijesti

Promo sadržaj

Jednostavnija ljetna briga o kosi uz novi WOW regenerator

Jednostavnija ljetna briga o kosi uz novi WOW regenerator
2

Ljeto je vrijeme veselja i zabave kada se svi osjećamo, a nerijetko i izgledamo mnogo bolje. Još kada bi ljetni uvjeti poštedjeli našu kosu, našoj sreći zasigurno ne bi bilo kraja

Ljeti zbog velike vlage, čestog pranja kose i štetnog djelovanja sunca, kosa nije onakva kakvu bismo željeli imati. Sunčeve je zrake oštećuju i mijenjaju joj boju, toplina joj oduzima prirodnu vlagu, a morska sol i klor čine ju lomljivom i suhom.
Posebnu pažnju stoga trebamo posvetiti njezinoj njezi baš u ovakvim, za nju, ekstremnijim uvjetima. Kako biste neometano uživali u ljetovanju, sunčanju i plivanju, a da pritom vaša kosa ne pati, potrebno joj je osigurati pravilnu njegu kako bi ostala sjajna i zdrava. 

Lagani WOW tretman koji se ne ispire

Kako kosu ne bismo opterećivali raznim teškim i agresivnim preparatima, ljeti je poželjno kosi podariti njegu preparatima prirodnih sastojaka te joj omogućiti da se i ona odmori i prodiše. Upravo je stoga John Masters Organics, svjetski poznati brend prirodne kozmetike, svoju široku paletu proizvoda obogatio leave-in regeneratorom u spreju. Kombinacija antioksidativnih karakteristika zelenog čaja i drugih devet certificiranih organskih ulja i ekstrakata koji se nalaze u ovoj maloj bočici pomoći će osnaženju i revitalizaciji kose. Ekstrakt zelenog čaja djeluje još i antibakterijski te stimulira rast kose, dok ekstrakt nevena umiruje i štiti kosu i vlasište.  Guar, prirodni sastojak za zgrušnjavanje, daje kosi volumen i sjaj, dok proteini soje dodaju lipidni sadržaj koji omogućuje bolje zadržavanje vlage. Ovaj prirodni regenerator, kao i svi JMO proizvodi pripremljeni su prema tradicionalnim receptima te ne opterećuju kosu raznim štetnim kemikalijama. 

John Masters Organics leave-in regenerator omogućit će lakše raščešljavanje kose na plaži, dodati joj volumen te je učiniti još podatnijom i zdravijom. Isto tako, njegova je prednost što pruža revitalizaciju kose tijekom dana osiguravajući joj prijeko potrebnu vlagu. Potrebno ga je samo pošpricati na vlažnu ili potpuno suhu kosu s naglaskom na suše dijelove poput vrhova. Ovakvi tretmani koji se ne ispiru mogu čak u potpunosti zamijeniti ili nadopuniti losione i regeneratore nakon pranja.

Za nezaboravno ljeto i besprijekornu kosu čak i na plaži, pobrinite se da se ovaj vrhunski proizvod uvijek nađe u vašoj torbici na dohvat ruke.  Pronađite ga u online trgovini WOW Junkie te otkrijte sve čari ovog laganog, ali učinkovitog tretmana. WOW efekt vaše kose neće izostati!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.